Taxi Hilvarenbeek

Taxi Hilvarenbeek – Bel 013-2340222

De Efteling en Hilvarenbeek zijn onherroepelijk met elkaar verbonden. Met een taxi kunt u vrij gemakkelijk van Hilvarenbeek of van station Tilburg naar de Efteling reizen. Wilt u met de Taxi naar Hilvarenbeek of bent u in Hilvarenbeek of omgeving of wilt u vanuit de Efteling terug naar huis? Bel Taxi Ellen Tilburg en wij brengen u terug naar bijvoorbeeld Tilburg of naar een treinstation in de buurt.

Vanuit Hilvarenbeek brengen wij u trouwens naar iedere stad of dorp in Noord Brabant zoals bijvoorbeeld Gilze of Breda, maar bijvoorbeeld ook naar Eindhoven. Wij vervoeren u zelfs door heel Nederland, als dat nodig mocht zijn. Bel daarom ons taxibedrijf of vul het formulier op onze website in. Wat uw bestemming ook is, wij brengen u daar naartoe in een comfortabele, luxe taxi. Wij gebruiken een mooie comfortabele taxibus, als u bijvoorbeeld met een grotere groep mensen reist.

 

Taxi Hilvarenbeek | Taxi efteling

Taxi Service Brabant Hilvarenbeek een prachtig stadje in Noord Brabant

In heel Brabant staan onze taxichauffeurs voor u klaar. Wij brengen u vanuit Hilvarenbeek en omgeving naar elke bestemming, die u in gedachte heeft. Er worden bij ons bijvoorbeeld veel taxiritten van Tilburg naar de Efteling in Hilvarenbeek besteld en vice versa. De Efteling is natuurlijk het populairste attractiepark van Nederland. Aan de andere kant van de route is Tilburg een leuke stad om te shoppen of om uit te gaan. Een top 3!

Tijdens drukte periode Taxi Ellen doet samenwerken met zijn partner Taxi Tilburg TCMB.

Een dagje shoppen in het Dwaalgebied:

U kunt gezellig winkelen in de talloze winkels, zowel bij de grote als de kleine (kleding) boetiekjes. Ook de grote winkelketens zijn goed vertegenwoordigd. Op zondag is er een lokale markt vol met kraampjes van de Tilburgse winkeliers. Leuker winkelen bestaat niet.

Hubspot LocHal:

Dicht bij het treinstation van Tilburg is de LocHal gevestigd. LocHal is een hubspot van ondernemers, kunstenaars en studenten. Op deze locatie kunt u bijvoorbeeld interessante exposities volgen, presentaties bekijken en samen dingen creëren. De LocHal is een en al bedrijvigheid.

Dierenpark De Oliemeulen:

De Oliemeulen is een geweldig leuke dierentuin in Tilburg. Deze dierentuin is gevestigd in een mooie klassieke boerderij uit de 17e eeuw. De dierentuin heeft een olierosmolen in de boerderij, vandaar de naam. U kunt hier meer dan 150 diersoorten en ontwerpen zien, waaronder vele reptielen, geleedpotigen en amfibieën.

Ook vindt u hier vogels en zoogdieren zoals bijvoorbeeld katachtigen, papegaaien & roofvogels. Bent u geïnteresseerd in roofvogels? Ga dan absoluut naar de roofvogelshow. U kunt hier allerlei roofvogels van dichtbij bewonderen.

Met een Taxibus van Hilvarenbeek naar Tilburg

Speciale wensen kunt u doorgeven tijdens het inschrijven of het aanvragen van de taxirit. Wilt u bijvoorbeeld een taxibus reseveren, dan is dat mogelijk. Bij Taxi Ellen weet u, dat u een privé taxi bij een betrouwbaar taxibedrijf bestelt. Uw bagage kunt u natuurlijk gratis meenemen.

Zakelijke taxi

Voor zakelijke afspraken of bijeenkomsten kunt u bij Taxi Ellen een luxe taxi bestellen. Onze chauffeur haalt u in pak op met een comfortabele auto. Als echte 24/7 travel partner voorziet Taxi Ellen Tilburg uw organisatie van het totale pakket aan internationale zakenreizen. Tijdens de samenwerking focust Taxi Ellen voortdurend op wat zakelijke mobiliteit extra oplevert voor uw bedrijf. Hierbij sturen wij constant op besparingen, productiviteit en tevredenheid. In een taxi kunt u op de achterbank ook doorwerken om een vergadering of een presentatie voor te bereiden.

Bij Taxi Hilvarenbeek staat de klanttevredenheid op nr 1.

Taxi Ellen – Wij zijn de BOB voor u en uw vrienden

Maak gebruik van onze Bob service, als u een avondje wilt gaan stappen in Tilburg, Breda of Eindhoven. Zo rijdt u weer op een veilige manier terug naar Hilvarenbeek.

Betrouwbaar en comfortabel taxivervoer

Bent u op zoek naar snel, veilig en comfortabel vervoer in de regio Hilvarenbeek? Taxi Ellen heeft het allemaal voor u. U kunt nu online boeken en u laten vervoeren door een chauffeur met kennis & ervaring. Al onze chauffeurs kennen bovendien de regio Noord Brabant super goed. Bij Taxi Ellen rijden we altijd de snelste route.

Airport service Brabant Hilvarenbeek een beste vervoers naar elke Luchthaven zoals Schiphol en Eindhoven

Met de taxi naar Eindhoven Airport of naar SchipholTaxi Hilvarenbeek is 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar. Wij brengen u naar het vliegveld van uw keuze of fungeren als Schiphol taxi. Onze taxi tarieven zijn voordelig en wij zijn snel ter plekke. Als u onze taxirit om wat voor reden dan ook niet meer nodig heeft, kunt u tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen.

Afstanden

Hilvarenbeek – Tilburg – 11 km – 17 minuten

Van Hilvarenbeek naar Breda – 36,5 km – 30 minuten

Hilvarenbeek – Eindhoven – 29,4 km – 31 minuten

Van Hilvarenbeek naar Schiphol – 124 km – 1 uur en 24 minuten

×