BOB-Service

BOB-service

Taxi Ellen in Tilburg verzorgt uw taxi.

Maak na een stapavond in de regio Tilburg gebruik van de BOB service van Taxi Ellen Tilburg om iedereen veilig thuis te brengen. Of gaat u toch voor de beroemde Bob? U gaat met uw vrienden op stap en gaat een gezellige avond tegemoet. Al uw vrienden willen een biertje of een wijntje drinken. Echter na een gezellige avond komt er vaak een klein probleem om de hoek kijken. Wie is de BOB? Het komt meestal snel genoeg naar voren, dat niemand de BOB wil zijn. Iemand zich op moet offeren om BOB te zijn of wordt gedwongen om BOB te zijn. Dit zijn geen leuke gesprekken. 

Taxi in Tilburg – ook ‘s nachts rijden wij als BOB Service

Daarom bieden wij wij aan bij Taxi Ellen in de regio Tilburg een BOB service aan. Op die manier komt u comfortabel en veilig thuis. Onze professionele chauffeurs kunnen u een veilige heen en terugrit bieden. Wij werken 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Daardoor kunt u blijven feesten van genieten tot in de vroege ochtend! En of u nu met of zonder taxi naar huis gaat, Taxi Ellen Tilburg vindt het belangrijk, dat u veilig thuiskomt. Bij Taxi Ellen Tilburg ondersteunen wij de BOB campagne van de overheid volledig.

Taxi in Tilburg – voorwaarden

Neem voor alle voorwaarden contact op met onze klantenservice. U kunt Taxi Ellen 24/7 bellen op  013-2340222  of  06-33842801 . Gaat u binnenkort trouwen? Dan kunt u voor trouwerij terecht bij Taxi Ellen Tilburg.