Groepsvervoer

Groepsvervoer met Taxi Ellen Tilburg

GROEPSVERVOER Taxi

 

Het kan geregeld voorkomen, dat u met een groep mensen ergens naar toe moet of wilt reizen. Taxi Ellen Tilburg kan u met taxi groepsvervoer van dienst zijn. Of u nu met 8, 10 of 12 personen op pad moet, wij hebben voor elk vervoersprobleem een taxibus beschikbaar. In de meeste gevallen heeft u groepsvervoer met de taxibus nodig bij de leuke momenten in het leven. U heeft een vakantie met de hele familie en bent op zoek naar groepsvervoer om uw familie en uzelf met een grote taxibus naar Schiphol Airport of Rotterdam Airport te brengen. Wij brengen ook geregeld groepen met onze taxibus van Tilburg naar De Efteling of naar het Willem II stadion.

Zakelijk groepsvervoer
U kunt als bedrijf ook een zakelijk evenement organiseren zoals bijvoorbeeld een personeelsfeest voor de teambuilding of een congres. Taxi Ellen Tilburg heeft alle mogelijkheden om uw personeel, gasten en eventuele sprekers te vervoeren naar de plek van het evenement. 

TAXI voor 8, 10 of 12 PERSONEN

Groepen van 8 personen kunnen wij inclusief bagage vervoeren in 1 taxibus. Onze comfortabele taxibussen hebben een luxe interieur met goede zitplaatsen met armleuningen. Ze zijn ook voorzien van panorama ramen. Daarnaast is elke taxibus uitgerust met een grote bagageruimte, WIFI, airconditioning en een navigatiesysteem.

Op deze wijze is groepsvervoer met de taxi comfortabel en zonder stress. Neem gerust contact met ons op bij vragen of als u speciale wensen verder wilt toelichten. Wij vervoeren groepen tot 80 personen.

Groepsvervoer met de taxi in Tilburg

Taxi Ellen Tilburg verzorgt al jaren taxi groepsvervoer in Tilburg. Wij streven ernaar om onze passagiers zo comfortabel mogelijk naar hun bestemming te brengen. Als u meer wilt weten neem dan contact met ons op.

taxi ellen tilburg, Groepsvervoer taxi