BOB Taxi – Service

een BOB Taxi

Taxi Ellen in Tilburg verzorgt uw BOB taxi

Wel eens aan een BOB Taxi gedacht na een avondje stappen? Maak na een stapavond in de regio Tilburg gebruik van de BOB service van Taxi Ellen Tilburg om iedereen veilig thuis te brengen. De BOB taxi kan bij ons een comfortabele taxi zijn, maar ook een grote taxibus, waar u en uw vrienden als groep gebruik van kan maken. Als u de kosten deelt met uw vrienden, is de prijs per persoon voor de taxibus heel acceptabel. Of gaat u toch voor de beroemde BOB? U gaat met uw vrienden op stap en gaat een gezellige avond tegemoet. Al uw vrienden willen een biertje of een wijntje drinken. Echter na een gezellige avond komt er vaak een klein probleem om de hoek kijken. Wie is de BOB? Meestal blijkt al snel, dat niemand de BOB wil zijn. Iemand zal zich op moet offeren om de BOB te zijn of wordt zelfs gedwongen om de BOB te zijn. Dit zijn geen leuke gesprekken. Taxi Ellen Tilburg is uw BOB taxi na een stevig avondje stappen.

Taxi in Tilburg – ook ‘s nachts rijden wij als BOB Taxi Service

In de regio Tilburg en Breda komt u na een avondje stappen weer veilig thuis met de BOB Taxi van Taxi Ellen Tilburg. Met onze BOB Taxi service hoeft u zich geen zorgen te maken. Het is de veiligste en meest comfortabele manier om weer thuis te komen. Wij brengen u met onze taxi of taxibus tot en met de voordeur. Onze professionele taxichauffeurs hebben veel ervaring, rijden keurig en zijn gewend om ‘s nachts te rijden. Wij kunnen u een heen en terug een taxi rit bieden. Wij werken 24/7, 7 dagen in de week in onze taxi’s. Daardoor kunt u blijven feesten en genieten tot in de vroege ochtend! En of u nu met of zonder taxi naar huis gaat, Taxi Ellen Tilburg vindt het belangrijk, dat u veilig thuiskomt. Bij Taxi Ellen Tilburg ondersteunen wij de BOB campagne van de overheid volledig. De BOB bestaat in Nederland al sinds 2001. Wij hebben het overgenomen van de Belgen, die al in 1995 kennis maakten met BOB. Wat velen zal verbazen, BOB is geen afkorting en betekent officieel niet ‘bewust onbeschonken bestuurder’.

Taxi in Tilburg – voorwaarden

Neem voor alle voorwaarden contact op met onze klantenservice. U kunt Taxi Ellen Tilburg 24/7 bellen op  013-2340222  of  06-33842801. Gaat u binnenkort trouwen? Dan kunt u voor het vervoer op uw trouwerij terecht bij Taxi Ellen Tilburg.

BOB Taxi, BOB Service

Taxi Ellen Tilburg

Taxi Tilburg, Taxi Ellen Tilburg

Voor snelle, comfortabele, betrouwbare en veilige taxi services in Tilburg en omgeving. We zijn binnen 15 minuten op locatie met een professionele chauffeur in het laatste model Mercedes. Bel of reserveer via de site.

Tot uw dienst,

Taxi Ellen

[desktoponly][/desktoponly]

Werkgebied

Tilburg, Tilburg-Reeshof, Tilburg De Blaak,
Taxi Gilze, Taxi Rijen, Taxi Oosterhout, Dongen, Hulten, Molenschot, Goirle, Riel, Alphen, Berkel-Enschot, Udenhout, Taxi Oisterwijk, Loon op Zand, Kaatsheuvel, Waalwijk, Haaren, Helvoirt, Boxtel, Biezenmortel, Vught, Cromvoirt, Moergestel, Taxi Hilvarenbeek, Spoordonk, Biest-Houtakker, Esbeek, Diessen, Haghorst, Baarschot, Westelbeers, Lage Mierde,, Hooge Mierde, Bladel, Reusel, Oirschot, Poppel
Weelde, Ravels, Baarle-Nassau, Schiphol, Eindhoven Airport, Brussel Zaventum.

[desktoponly][/desktoponly]
[mobileonly]
Google Rating
4.9
Based on 317 reviews
js_loader
[/mobileonly]