Helikoptervlucht maken – een onvergetelijke ervaring

Wij kunnen u een hele mooie ervaring aanbieden. Bij Taxi Ellen Tilburg kunt u namelijk nu ook een helikoptervlucht maken. Hoe gaaf is dat! Wij zorgen natuurlijk voor uw veiligheid. Een helikopter wordt zeer goed onderhouden. Daarnaast vliegen wij alleen met zeer ervaren helikopterpiloten. Uw veiligheid is echt prioriteit nummer 1 voor ons. Voordat we opstijgen, krijgt u nog instructies van de piloot. Daarna staat u niets meer in de weg voor een mooie nieuwe ervaring.

Helikoptervlucht Nederland

Wilt u iemand een helikoptervlucht cadeau doen? Dan doet u echt iemand een nieuwe ervaring cadeau. Een helikoptervlucht is namelijk totaal wat anders dan vliegen met een vliegtuig. Wij maken geregeld een helikoptervlucht boven Tilburg of ter vermaak een helikopter vlucht boven Noord Brabant.

Helikoptervlucht Nederland – Buitenland 

De meeste helikoptervluchten voeren wij uit in Nederland. Het is voor ons echter ook mogelijk om naar Belgie of Duittsland te vliegen. Alles wel in overleg natuurlijk. Heeft u als bedrijf in het zuiden van Nederland ook nog een vestiging in het noorden van het land? Overweeg dan eens een helikopter in te huren. Dat is veruit het snelste vervoersmiddel. En het allermooiste is natuurlijk, dat u geen last heeft van files.

Ziet u het zitten? Neem dan contact met ons op via Tel 013-2340222 of via ellentilburg@hotmail.com

 

 

helikoptervlucht maken, helikoptervlucht boeken