Over ons

Diensten

DSC00584 scaled Over ons

Airport Taxi Tilburg

DSC00569 scaled Over ons

Zakelijk vervoer

DSC00668 scaled Over ons

Privé personenvervoer

d887efe3 18b0 4a96 937b bd64fac39cd4 Over ons

Trouwvervoer

DSC00664 scaled Over ons

BOB taxi

DSC00742 scaled Over ons

Groepsvervoer

Taxi Ellen Tilburg

Taxi Ellen gevestigd in Tilburg verzorgt met onze luxe taxi’s uw personenvervoer & zakelijk vervoer in de regio Tilburg, Noord Brabant.

Taxi Ellen is actief in onderstaande regio’s:

Tilburg, maar ook in: Alphen, Baarle-Naseau, Berkel-Enschot, Biezenmortel, Blaak, Bladel, Boxtel, De Moer, Diessen, Dongen, Drunen, Esbeek, Gilze, Goirle, Haaren, Helvoirt, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Lage Mierde, Loon op Zand, Middelbeers, Moergestel, Oisterwijk, Oosterhout, Poppel, Ravels, Reeshof, Reusel, Riel, Rijen, Sprang Capelle, Turnhout, Udenhout, Vught, Waalwijk, Weelde.

U kunt ons 24/7 bellen op 013-2340222 of 06-33842801

Taxibedrijf Ellen Tilburg

Natuurlijk is Taxi Ellen Tilburg trots op ons uitgebreide en verzorgde wagenpark. Maar net zo trots zijn wij op onze dames en heren taxi chauffeurs. Zij gaan namelijk dagelijks met dit wagenpark de weg op en zij kunnen u ook ophalen.

Onze aanzienlijke groep taxichauffeurs staat dagelijks voor u klaar om onze belofte waar te maken. Wij brengen u veilig, comfortabel en snel op de plaats van uw bestemming. Dit doen wij in geheel Noord Brabant. Wij zijn sterk in zowel prive personenvervoer als in zakelijk vervoer .

%

Klantgericht

Taxi service

Jaar actief

ellenautos2 min Over ons

Tilburg Taxi

De taxi chauffeurs van Taxi Ellen Tilburg worden geselecteerd op hun behulpzaamheid en uitstraling. Op nr 1 staat echter hun rijgedrag! Zij scheppen er genoegen in om u een gevoel van veiligheid en comfort te geven.

×