Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer

Taxi Ellen uit Tilburg verzorgt uw taxi’s voor zakelijk vervoer.

Een manier om uw bedrijf op de kaart te zetten, om belangrijke deals te sluiten of om uw klanten op de juiste manier van dienst te zijn. Als zakelijke reisbureau hebben wij jarenlange ervaring om ons totale servicepakket af te stemmen op uw wensen en vraagstukken. Het maatwerk, dat wij leveren is kenmerkend voor ons. Op deze wijze zorgt Taxi Ellen Tilburg voor een rendementsverbetering van uw zakelijke reizen.

“Meer resultaat met minder kosten. Dat is reismanagement in optima forma.”

Waarom Taxi Ellen Tilburg als reispartner?

Als echte 24/7 travel partner voorziet Taxi Ellen Tilburg uw organisatie van het totale pakket aan internationale zakenreizen. Of het nu gaat om vlieg- of treintickets, hotelovernachtingen en visa, luchthavenvervoer, VIP vervoer of de totale organisatie van een meerdaagse groepsreis, meeting of incentive, Taxi Ellen staat u bij. Gedurende de samenwerking focust Taxi Ellen Tilburg aanhoudend op wat zakelijke mobiliteit extra oplevert voor uw bedrijf. Hierbij sturen wij continu op besparingen, productiviteit en tevredenheid.

‘Total Result of Travel’ als garantie voor uw succes

Een soepel boekingsproces betekent namelijk een tijdsbesparing en daarmee een hogere productiviteit. Uitgeruste medewerkers halen meer uit hun zakelijke reis of bijeenkomst. Het combineren van routes en het sluiten van routedeals levert meer besparingen op dan het focussen op de transactiekosten van een enkele boeking. De zakelijke reiskosten worden zodoende geminimaliseerd. Deze onderdelen dragen daarom bij aan het resultaat van uw zakenreis en vormen uw ‘Total Result of Travel’.

Ook voor uw zakelijke reizen de beste oplossingen

Zakenreisorganisatie Taxi Ellen Tilburg inventariseert bijvoorbeeld graag de hele reismanagement keten van uw bedrijf inclusief vervoer. Zo komen wij gezamenlijk tot de beste reisoplossingen. Wilt u uw ‘Total Result of Travel’ verhogen, of heeft u algemene vragen over uw zakelijke reis, neem dan contact met ons op. Bent u niet gevestigd in de regio Tilburg, Noord Brabant? Dan is in de regio Rotterdam een business taxi van Primo Taxicentrale of van Primo Transfer een goed alternatief.

Taxi Oisterwijk