Zakelijk vervoer

Taxi Ellen uit Tilburg verzorgt uw taxi.

Een manier om uw bedrijf op de kaart te zetten, om belangrijke deals te sluiten of om uw klanten op de juiste manier van dienst te zijn. Als zakelijke reisbureau hebben wij jarenlange ervaring om ons totale servicepakket af te stemmen op uw wensen en vraagstukken. Het maatwerk dat wij leveren is kenmerkend voor ons. Zo garandeert Taxi Ellen Tilburg een rendementsverbetering van uw zakelijke reizen.

“Meer resultaat met minder kosten. Dat is travel management in optima forma.”

Waarom Taxi Ellen Tilburg als travel partner?
Als echte 24/7 travel partner voorziet Taxi Ellen Tilburg uw organisatie van het totale pakket aan internationale zakenreizen en staan wij dag en nacht voor u klaar. Of het nu gaat om vlieg- of treintickets, hotelovernachtingen en visa, luchthavenvervoer, VIP vervoer of de totale organisatie van een meerdaagse groepsreis, meeting of incentive. Gedurende de samenwerking focust Taxi Ellen Tilburg aanhoudend op wat zakelijke mobiliteit extra oplevert voor uw bedrijf. Hierbij sturen wij continu op besparingen, effectiviteit, productiviteit en tevredenheid.

‘Total Result of Travel’ als garantie voor uw succes
Een soepel boekingsproces betekent een tijdsbesparing en daarmee een hogere productiviteit. Uitgeruste medewerkers halen meer uit hun zakelijke reis of bijeenkomst. Het combineren van routes en het sluiten van routedeals levert meer besparingen op dan het focussen op de ‘transaction fee’ van een enkele boeking. De zakelijke reiskosten worden zodoende geminimaliseerd. Deze onderdelen dragen bij aan het resultaat van uw zakenreis en vormen uw ‘Total Result of Travel’.

Ook voor uw zakelijke reizen de beste oplossingen
Zakenreisorganisatie Taxi Ellen Tilburg inventariseert graag de hele travel management keten van uw bedrijf om zo tot de beste reisoplossingen komen. Wilt u uw ‘Total Result of Travel’ verhogen, of heeft u algemene vragen over uw zakelijke reis, neem dan contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen over ons

  5 star review  Nice driver, Safe and fast thanks Emre

  thumb Uard M
  8/26/2019

  5 star review  Top taxibedrijf, alles netjes en goed geregeld. Netjes , Beleefd , Schoon , precies hoe elk bedrijf hoort te zijn ! Vanaf nu altijd met jullie , bedankt .

  thumb Ronald Den bessen
  10/28/2018

  5 star review  Super service!

  thumb Kiek van de wiel
  5/26/2019

Tel:
013 – 234 0 222
06 – 33 8428 01

Whatsapp:
06 – 33 8428 01

E-mail:
ellentilburg@hotmail.com

Zakelijk:
KvK Nummer: 65786548
Bank: NL20INGB 0007335285

NEEM CONTACT OP