Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer met Klasse

Taxi Ellen Tilburg verzorgt uw taxi’s voor zakelijk en directievervoer.

Welkom op onze speciale pagina gewijd aan zakelijk vervoer bij Taxi Ellen Tilburg. Wij begrijpen dat zakelijke reizen vragen om een service die verder gaat dan alleen punctualiteit. Daarom bieden wij een hoogwaardige zakelijke vervoersoplossing die comfort, efficiëntie en professionele service combineert. Ontdek waarom steeds meer zakelijke professionals kiezen voor Taxi Ellen Tilburg.

Als een bedrijf groeit, dan krijgt men al snel behoefte aan zakelijk vervoer. Door dit op een slimme manier uit te besteden, maakt u van een kostenpost een extra service. Een manier om uw bedrijf op de kaart te zetten, is om belangrijke deals te sluiten of om uw klanten op de juiste manier van dienst te zijn. Wij kunnen het directievervoer voor u regelen, zodat deze mensen tijdens het reizen naar een afspraak gewoon door kunnen werken.

Ook kunnen wij (internationale) gasten of zakelijke contacten van het vliegveld halen en naar uw bedrijf vervoeren. Als zakelijke reisbureau hebben wij jarenlange ervaring om ons totale servicepakket af te stemmen op uw wensen en vraagstukken. Het maatwerk, dat wij leveren is kenmerkend voor ons. Op deze wijze zorgt Taxi Ellen Tilburg voor een rendementsverbetering van uw zakelijke reizen.

 

Meer resultaat met minder kosten. Dat is reismanagement in optima forma.

 

Waarom Kiezen voor Zakelijk Vervoer bij Taxi Ellen Tilburg?

Stijlvolle en Comfortabele Voertuigen: Onze vloot bestaat uit stijlvolle en comfortabele voertuigen die voldoen aan de hoogste normen van zakelijk reizen. Of je nu alleen reist of met een team, wij zorgen ervoor dat je aankomt in stijl en comfort.

Professionele Chauffeurs: Onze chauffeurs zijn niet alleen gekwalificeerd en ervaren, maar ook uiterst professioneel. Ze begrijpen het belang van punctualiteit en hoffelijkheid in zakelijke omgevingen en zorgen ervoor dat je reis soepel verloopt.

Flexibiliteit voor Zakelijke Agenda’s: We begrijpen dat zakelijke plannen kunnen veranderen. Daarom bieden wij flexibele diensten die zijn afgestemd op jouw zakelijke agenda. Of het nu gaat om vergaderingen, conferenties of zakelijke evenementen, wij passen ons aan aan jouw schema.

Betrouwbare Luchthavenservice: Voor zakelijke reizigers die veelvuldig naar de luchthaven moeten, bieden wij een betrouwbare luchthavenservice. Laat de logistiek aan ons over, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Speciale Arrangementen voor Bedrijven:

Voor bedrijven die regelmatig zakelijk vervoer nodig hebben, biedt Taxi Ellen Tilburg speciale arrangementen en kortingen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan het efficiënte verloop van het zakelijke vervoer binnen jouw organisatie.

Waarom Taxi Ellen Tilburg als reispartner?

Als echte 24/7 travel partner voorziet Taxi Ellen Tilburg uw organisatie van het totale pakket aan internationale zakenreizen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • vlieg- of treintickets
 • hotelovernachtingen en visa
 • luchthavenvervoer
 • VIP vervoer
 • totale organisatie van een meerdaagse groepsreis, meeting of incentive.

Taxi Ellen staat u bij. Gedurende de samenwerking focust Taxi Ellen Tilburg aanhoudend op wat zakelijke mobiliteit extra oplevert voor uw bedrijf. Hierbij sturen wij continu op besparingen, productiviteit en tevredenheid.

Total Result of Travel’ als garantie voor uw succes

Een soepel boekingsproces betekent namelijk een tijdsbesparing en daarmee een hogere productiviteit. Uitgeruste medewerkers halen meer uit hun zakelijke reis of bijeenkomst. Het combineren van routes en het sluiten van routedeals levert meer besparingen op dan het focussen op de transactiekosten van een enkele boeking. De zakelijke reiskosten worden zodoende geminimaliseerd. Deze onderdelen dragen daarom bij aan het resultaat van uw zakenreis en vormen uw ‘Total Result of Travel’.

 

ZAKELIJK VERVOER PER TAXI

Zakelijk taxi vervoer reserveren voor directievervoer of  zakelijk reizen, biedt u de volgende toegevoegde waarde:

 1. In onze taxi kunt u  prima rustig doorwerken in een comfortabele stoel en met een stille taxichauffeur
 2. Zakelijk vervoer of directievervoer is van deur tot deur.
 3. Geen bussen of treinen, die overvol zitten en niet op tijd komen. De taxi rit is veel meer ontspannend dan bijvoorbeeld het OV.
 4. Door een uitstekende stratenkennis is kans op oponthoud of vertraging aanzienlijk minder.
 5. Geen geld meer in parkeermeters gooien en geen hoge parkeerkosten meer.
 6. Het vervoeren van uw zakenrelaties of eigen directie gebeurt in stijl.
 7. Wij staan 24/7 met een taxi of taxibus voor u klaar.
 8. Op rekening rijden is bij zakelijk vervoer de norm. Netjes aan het eind van de maand krijgt u een factuur.

Ook voor uw zakelijke reizen de beste oplossingen

Zakenreisorganisatie Taxi Ellen Tilburg inventariseert bijvoorbeeld graag de hele reismanagement keten van uw bedrijf inclusief vervoer. Zo komen wij gezamenlijk tot de beste reisoplossingen. Wilt u uw ‘Total Result of Travel’ verhogen, of heeft u algemene vragen over uw zakelijke reis, neem dan contact met ons op. 

OP REKENING RIJDEN

Het kan zomaar zijn, dat u als bedrijf op regelmatige basis een taxi nodig heeft voor zakelijk vervoer of directievervoer. Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw bedrijf aan te melden als vaste klant van  Taxi Ellen Tilburg.

Onze Diensten & Specialiteiten:
 

Reserveer Vandaag Nog:

Wil je genieten van zakelijk vervoer met klasse? Reserveer vandaag nog bij Taxi Ellen Tilburg en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en professionaliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie of om jouw zakelijke vervoersbehoeften te bespreken. Taxi Ellen Tilburg, waar zakelijk vervoer een stijlvolle ervaring wordt.

 

 
 
Taxi Oisterwijk
×