Zakelijk vervoer

Taxi Ellen uit Tilburg verzorgt uw taxi.

Als drukbezet zakenmens zit u veel op de weg. U reist van de ene afspraak naar de andere in uw overvolle agenda. Dan is het wel zo prettig om onderweg uw handen vrij te hebben en in alle rust te kunnen werken. Met de zekerheid dat u veilig, uitgerust en op tijd arriveert.

Taxi Ellen Tilburg t Midden Brabant verzorgt privévervoer naar kantoor, hotel, luchthaven en andere zakelijke bestemmingen. U kunt van tevoren reserveren, maar ook als u plotseling weg moet is zakelijk vervoer bij Taxi Ellen Tilburg zo geregeld. Onze gediplomeerde en representatieve chauffeurs verstaan hun vak. Ze zijn stipt, discreet en betrouwbaar. Ze spreken hun talen en zwijgen wanneer nodig.

Taxi Tilburg Ellen beschikt over een modern en divers wagenpark. Alle voertuigen zijn voorzien van climate control, navigatie en moderne communicatiemiddelen, zodat u tijdens de rit ontspannen en ongestoord door kunt werken. Mocht u overigens liever uw eigen auto gebruiken, dan kunt u ook bij Taxi Ellen Tilburg een chauffeur inhuren. Voor vakkundig zakelijk vervoer bent u bij Taxi Ellen Tilburg het juiste adres. Voor verschillende bedrijven en instellingen maken we vervoersplannen, waarbij we de hele organisatie, planning en de uitvoering uit handen nemen.

Voor uw zakelijk vervoer bent u bij ons aan het juist adres. Wij verzorgen vervoer voor alle zakenmensen die ongestoord naar hun werk, vergadering, hotels, congres, speciale gelegenheden en alle luchthavens willen reizen. Op deze manier kunt u tijdens de rit geconcentreerd de laatste voorbereidingen treffen of een telefoongesprek voeren. Met het zakelijk vervoer bedoelen wij verschillende soorten vervoer, u kunt denken aan o.a.:

 • vervoer voor uw zakenrelatie naar alle bestemmingen in Nederland en buitenland;
 • vervoer voor uw personeel / werknemers;
 • vervoer voor uw directie / gewaardeerde zakenrelaties;
 • vervoer voor uw bezoekers;
 • vervoer voor een evenement/beurs;
 • vervoer van / naar hotel;
 • vervoer van / naar luchthaven.

U kunt Taxi Ellen Tilburg 24/7 bellen op 013 – 234 0 222 of 06 – 33 8428 01

Wat onze klanten zeggen over ons

  review rating 5  Super service!

  thumb Kiek van de wiel
  5/26/2019

  review rating 5  Nice driver, Safe and fast thanks Emre

  thumb Uard M
  8/26/2019

  review rating 5  Great service and very friendly people! Yalllah! Definitely my go to taxi service in Tilburg! 🙂

  thumb Nazina Daryanani
  11/06/2018

Tel:
013 – 234 0 222
06 – 33 8428 01

Whatsapp:
06 – 33 8428 01

E-mail:
ellentilburg@hotmail.com

Zakelijk:
KvK Nummer: 65786548
Bank: NL20INGB 0007335285

NEEM CONTACT OP