Taxi Rijen

Taxi Rijen – Bel 013-2340222

Woont of bent u in het Noord-Brabantse Rijen en omgeving en heeft u een taxi voor persoonlijk of zakelijk vervoer nodig? Denk dan eens aan Taxi Ellen. Vanuit Rijen brengen wij u naar iedere stad of dorp in Noord Brabant zoals bijvoorbeeld Tilburg, Eindhoven of Breda. Voor zowel personenvervoer als zakelijk vervoer vervoeren wij u zelfs door heel Nederland. Neem contact op met ons taxibedrijf of vul het formulier op onze website in. Wat uw bestemming ook mag zijn, wij brengen u daar veilig en snel naartoe in een comfortabele, luxe taxi. Wij gebruiken een mooie taxi bus, als u bijvoorbeeld met een grotere groep mensen of vrienden reist.

Taxi Gilze, Taxibus Gilze

Taxi Rijen

In heel Noord Brabant, dus ook in Rijen staan ​​onze taxichauffeurs voor u klaar. Wij brengen u vanuit Rijen en omgeving naar elke afspraak of bestemming, die u maar wilt. Er worden bij ons bijvoorbeeld veel taxiritten van Tilburg naar Rijen besteld en weer retour. Tilburg is namelijk een leuke gezellige stad om te shoppen of om uit te gaan. Een top 3!

1

Een dagje shoppen in het Dwaalgebied:  U kunt de vele winkels langs gaan, zowel de grote als de kleine boetiekjes. Ook de grote winkelketens zijn goed vertegenwoordigd in het Dwaalgebied. Op zondag is er een lokale markt vol met kraampjes van de Tilburgse winkeliers.

2

In Tilburg zijn er ook veel musea: Denk bijvoorbeeld aan: Museum De Pont. Ook kunt u een bezoek brengen aan het Textielmuseum of aan het Natuurmuseum Brabant.

3

Dierenpark De Oliemeulen: De Oliemeulen is een fijne & prachtige dierentuin in Tilburg. Deze dierentuin bevindt zich in een prachtige boerderij uit de 17e eeuw. De dierentuin heeft bijvoorbeeld een olierosmolen in de boerderij, vandaar de naam van deze dierentuin. U bent hier in de gelegenheid om meer dan 150 diersoorten en ontwerpen te zien, waaronder verschillende reptielen, geleedpotigen en amfibieën. Ook vindt u hier vele vogels en zoogdieren zoals bijvoorbeeld katachtigen, papegaaien & roofvogels zoals bijvoorbeeld Valken en Buizerds. Bent u geïnteresseerd in roofvogels? Kijk dan zeker naar de roofvogelshow, waar u allerlei roofvogels van vlakbij kunt zien.

Met uw vrienden een taxibus bestellen 

Als u samen met uw vrienden van een goede pot voetbal houdt in een groot stadion van een van de profclubs in de provincie, dan kan Taxi Ellen u en uw vrienden vanuit Rijen naar bijvoorbeeld een avondje NAC in Breda of een wedstrijd van PSV in Eindhoven brengen. Indien gewenst kunnen wij u ook vervoeren van Rijen naar Tilburg om een wedstrijd van Willem II bij te wonen. Zonder zorgen kunt u dan een biertje of een wijntje drinken tijdens de wedstrijd. Wij vervoeren u en uw vrienden natuurlijk ook weer veilig naar huis in Rijen met een van onze taxi’s of een taxi bus.

Taxi bus Rijen 

Speciale wensen kunt u doorgeven tijdens het inschrijven of het aanvragen van de taxirit. Wilt u bijvoorbeeld een taxibusje bestellen, dan is dat mogelijk. Bij Taxi Ellen weet u, dat u een privé taxi bij een betrouwbaar taxibedrijf bestelt. Uw bagage kunt u natuurlijk zonder extra meerkosten meenemen.

Zakelijke taxi

Voor zakelijke afspraken of bijeenkomsten bestelt u bij Taxi Ellen Tilburg een luxe comfortabele taxi. Onze chauffeur haalt u geheel in stijl in een mooi pak op met een luxe auto. Als 24/7 travel partner voorziet Taxi Ellen Tilburg uw bedrijf of organisatie van het totale pakket aan internationale zakenreizen. Tijdens de samenwerking focust Taxi Ellen Tilburg constant op wat zakelijke mobiliteit extra oplevert voor uw bedrijf. Wij sturen voortdurend op besparingen, productiviteit en klanttevredenheid.

Bij Taxi Ellen Rijen staat de klanttevredenheid op nr 1.

Taxi Ellen Rijen – BOB service

Maak gebruik van onze Bob service, als u een avondje wilt gaan stappen in Gilze, Tilburg, Breda of Eindhoven.  Zo rijdt u weer op een veilige manier zonder zorgen terug naar Rijen.

Betrouwbaar & comfortabel taxivervoer

Bent u op zoek naar snel, veilig en comfortabel vervoer in de regio Rijen? Taxi Ellen heeft het allemaal voor u. U kunt nu online boeken en u laten vervoeren door een chauffeur met kennis & ervaring. Bovendien kennnen al onze chauffeurs de regio goed.

Airport taxi Ellen 

Met de taxi naar Eindhoven Airport, Schiphol of een ander vliegveldTaxi Ellen Rijen is 24 uur per dag en zeven dagen per week in te schakelen. Wij brengen u naar het vliegveld van uw keuze. Onze tarieven zijn voordelig en wij zijn snel ter plekke. Als u onze taxi rit om wat voor reden dan ook niet meer nodig hebt, kunt u tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen.

Taxi Rijen naar elke Luchthaven zoals Schiphol & Eindhoven

Heeft u van Rijen een taxi naar Eindhoven Airport nodig? Of wilt u met de taxi van Rijen naar Schiphol Airport? Wij zijn altijd beschikbaar om u van en naar Rotterdam Airport, Eindhoven Airport of Schiphol te brengen. Ook kunnen wij u met onze airport taxi op Schiphol ophalen. U kunt op het vliegveld direct bij ons instappen en snel weer naar huis.

Afstanden

Rijen – Tilburg – 14,1 km – 22 minuten

Van Rijen naar Breda – 13,3 km – 17 minuten

Rijen – Eindhoven – 48,7 km – 41 minuten

Van Rijen naar Schiphol – 107 km – 1 uur en 12 minuten