Airport Taxi Tilburg

Airport Taxi Tilburg

Met de taxi naar het vliegveld met Airport Taxi Tilburg . De taxi’s van Taxi Ellen Tilburg zijn snel, comfortabel, veilig en betrouwbaar. U reist met een professionele chauffeur in de laatste luxe Mercedes-modellen. Onze taxi’s zijn uitgerust met de laatste technologieën en de beste comfort.

Waarom Taxi Ellen Tilburg?

Luchthaventaxi

Met de airport taxi naar Schiphol, Eelde, Frankfurt of een ander bekend vliegveld? Taxi Ellen Tilburg brengt u voordelig en comfortabel naar het gewenste vliegveld. Bij ons kunt u plezierig en zonder stress aan uw reis beginnen. Zeker voor gezinnen en groepen mensen is het zeer comfortabel om te reizen met taxi Ellen. U kunt comfortabel zitten en alvast ontspannen voor uw vlucht. Naast dat u bij ons geheel uitgerust aankomt op uw bestemming, hanteren wij ook scherpe tarieven. Wij bieden voor 1 tot 40 passagiers lekker zittende stoelen aan. Zo heeft u achterin genoeg ruimte voor de koffers en overige bagage. Als u uw vluchtnummer doorgeeft voor de terugreis, zorgen wij ervoor, dat er een chauffeur klaar staat bij het vliegveld. Op deze wijze kunt u zo snel mogelijk terug naar huis met de Schiphol taxi van Taxi Ellen Tilburg.

Voordelen

E

Geen parkeerkosten

E

Voor de (terminal) deur afgezet worden

E

Geen wachttijd

Chauffeurs

Zoals wij hierboven al vermeld hebben, beschikken wij alleen maar over professionele taxi’s. Onze chauffeurs zijn gekwalificeerd en gespecialiseerd in zo comfortabel mogelijk de klant van A naar B te brengen. Zo worden onze chauffeurs aangenomen op het verzorgen van veiligheid (rijgedrag) en comfort.

Taxi Centrale

Wenst u een beroep te doen op één van de diensten van Airport Taxi Tilburg? Neem gerust contact op met onze centrale via 013-2340222 of 06-33842801. Ook kunt u reserveren via onze reserveerpagina.