Taxi Gilze

Taxi Gilze – Bel 013-2340222

Woont u of bent u in Gilze, Noord-Brabant en omgeving en heeft u een taxi voor persoonlijk of zakelijk vervoer nodig? Denk dan eens aan Taxi Ellen. Vanuit Gilze brengen wij u naar iedere stad of dorp in Noord Brabant zoals bijvoorbeeld Tilburg of Breda. Voor zowel personenvervoer als zakelijk vervoer vervoeren wij u zelfs door heel Nederland. Neem contact op met ons taxibedrijf of vul het formulier op onze website in. Wat uw bestemming ook mag zijn, wij brengen u daar naartoe in een comfortabele, luxe taxi. Wij gebruiken een mooie taxi bus, als u bijvoorbeeld met een grotere groep mensen reist.

 

Taxi Gilze

In heel Noord Brabant staan onze taxichauffeurs voor u klaar. Wij brengen u vanuit Gilze en omgeving naar elke afspraak of bestemming, die u maar wilt. Er worden bij ons bijvoorbeeld veel taxiritten van Tilburg naar Gilze besteld en vice versa. Tilburg is namelijk een leuke stad om te shoppen of om uit te gaan. 

1. Een dagje shoppen in het Dwaalgebied:  U kunt de vele winkels afstruinen, zowel de grote als de kleine boetiekjes. Ook de grote winkelketens zijn goed vertegenwoordigd. Op zondag kunt u naar een lokale markt vol met kraampjes van de Tilburgse winkeliers.

2. Dierenpark De Oliemeulen: De Oliemeulen is een prachtige dierentuin in Tilburg. Deze dierentuin vindt u in een prachtige boerderij uit de 17e eeuw. De dierentuin heeft bijvoorbeeld een olierosmolen in de boerderij, vandaar de naam van deze dierentuin. U bent hier in de gelegenheid om meer dan 150 diersoorten en ontwerpen te zien, waaronder verschillende reptielen, geleedpotigen en amfibieën. Ook vindt u hier vele vogels en zoogdieren zoals bijvoorbeeld katachtigen, papegaaien en roofvogels zoals bijvoorbeeld Valken en Buizerds. Bent u geïnteresseerd in roofvogels? Kijk dan zeker naar de roofvogelshow, waar u allerlei roofvogels van vlakbij kunt zien.

Met uw vrienden een taxibus bestellen 

Als u van een goede pot voetbal houdt in een groot stadion van een van de profclubs in de provincie, dan kan Taxi Ellen u en uw vrienden vanuit Gilze naar bijvoorbeeld een avondje NAC in Breda of een wedstrijd van PSV in Eindhoven brengen. Indien gewenst kunnen wij u ook vervoeren van Gilze naar Tilburg om een wedstrijd van Willem II bij te wonen. Zonder zorgen kunt u dan een biertje drinken tijdens de wedstrijd. Wij vervoeren u en uw vrienden natuurlijk ook weer veilig naar huis in Gilze met een van onze taxi’s of een taxi bus.

Taxi bus Gilze 

Speciale wensen kunt u doorgeven tijdens het inschrijven of het aanvragen van de taxirit. Wilt u bijvoorbeeld een taxibusje bestellen, dan is dat mogelijk. Bij Taxi Ellen weet u, dat u een privé taxi bij een betrouwbaar taxibedrijf bestelt. Uw bagage kunt u natuurlijk zonder extra meerkosten meenemen.

Zakelijke taxi

Voor zakelijke afspraken of bijeenkomsten kunt u bij Taxi Ellen Tilburg een luxe comfortabele taxi bestellen. Onze chauffeur haalt u in pak op met een luxe auto. Als echte 24/7 travel partner in voorziet Taxi Ellen Tilburg uw organisatie van het totale pakket aan internationale zakenreizen. Tijdens de samenwerking focust Taxi Ellen Tilburg constant op wat zakelijke mobiliteit extra oplevert voor uw bedrijf. Hierbij sturen wij voortdurend op besparingen, productiviteit en tevredenheid.

Bij Taxi Ellen Gilze staat de klanttevredenheid op nr 1.

Taxi Ellen Gilze – BOB service

Maak gebruik van onze Bob service, als u een avondje wilt gaan stappen in Tilburg, Breda of Eindhoven.  Zo rijdt u weer op een veilige manier terug naar Gilze.

Betrouwbaar en comfortabel taxivervoer

Bent u op zoek naar snelle Taxi tilburg dongen goirle gilze, veilig en comfortabel vervoer in Gilze en omgeving? maakt gebruik van taxi lemans Taxi Ellen heeft het allemaal voor u. U kunt nu online boeken en u laten vervoeren door een fijne chauffeur vriendelijk en behulpzaam met kennis en ervaring. Al onze chauffeurs kennen bovendien de regio heel goed. Omdat we de omgevenig zo goed kennen, betaalt u nooit teveel bij Taxi Ellen. Wij gaan altijd voor de kortste en snelste route.

Airport taxi Ellen 

Met de taxi naar Eindhoven Airport of naar Schiphol of gewoon naar BoxtelTaxi Ellen Gilze is 24 uur per dag en zeven dagen per week in te schakelen. Wij brengen u naar het vliegveld van uw keuze. Onze taxi tarieven zijn voordelig en wij zijn snel ter plekke. Als u onze taxi rit om wat voor reden dan ook niet meer nodig hebt, kunt u tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen.

Taxi Gilze naar elke Luchthaven zoals Schiphol en Eindhoven

Heeft u van Gilze een taxi naar Eindhoven Airport nodig? Of wilt u met de taxi van Gilze naar Rotterdam The Hague Airport? Wij zijn altijd beschikbaar om u van en naar Eindhoven Airport of Schiphol te brengen. Ook kunnen wij u met onze airport taxi op Schiphol ophalen.

Afstanden

Gilze – Tilburg – 11,5 km – 18 minuten

Van Gilze naar Breda – 18,6 km – 17 minuten

Gilze – Eindhoven – 44,4 km – 34 minuten

Van Gilze naar Schiphol – 121,2 km – 1 uur en 20 minuten

×