Taxi Goirle – Noord Brabant

Taxi Goirle, Taxi Tilburg

Al ruim 15 jaar is Taxibedrijf Taxi Ellen Tilburg een begrip in de regio Tilburg. Wij vervoeren mensen van Tilburg naar Goirle. Maar ook vanuit Goirle rijden wij met een comfortabele taxi of taxibus naar Tilburg, Breda of Eindhoven. Eigenlijk rijden wij u overal waar u maar naar toe wilt tegen schappelijke taxi tarieven.

Service bij Taxi Ellen Tilburg

Een taxirit met Taxi Ellen is niet zomaar een rit. Wij doen elke dag ons best om het onze klanten zo comfortabel mogelijk te maken. Wij maken gebruik van comfortabele luxe taxi’s en taxibussen. Voor grote groepen hebben we een taxibus (zelfs meerdere) tot onze beschikking. U heeft altijd een zeer ervaren taxichauffeur met een grote kennis van het wegennet. Wij gaan altijd voor de kortste en snelste route. Daarom betaalt u nooit teveel bij Taxi Ellen

Aan de volgende punten besteden wij onder andere veel aandacht:

  • Op tijd zijn en komen zoals afgesproken (ruim op tijd als u naar een luchthaven moet)
  • Transparante taxi tarieven
  • Klantervaring (helpen met de bagage, muziekkeuze, temperatuur in de taxi, indien nodig helpen met uitstappen)
  • Veiligheid en prettige rijstijl

Taxi diensten

Airport taxi

Voor velen is vakantie vieren een van de leukste dingen van het jaar. Lekker een week of twee weken naar de zon, wie wil dat nu niet!. U moet echter eerst nog wel even naar de luchthaven. Taxi Ellen Tilburg brengt u naar elk vliegveld in Nederland, Duitsland en België. Zo hoeft u geen parkeerkosten te betalen voor het stallen van uw auto bij de luchthaven. Ook rijdt u comfortabel richting vliegveld, zelfs al is dit midden in de nacht. Bestel daarom bij ons een airport taxi of taxibus. Wij brengen u met de taxi naar Eindhoven Airport of Luchthaven Schiphol of naar welk vliegveld u maar wilt.

BOB Taxi

Wat is er leuker om een avondje uit te gaan en de Brabantse gezelligheid te ervaren? In Tilburg en omgeving en in geheel Noord-Brabant zijn er genoeg mogelijkheden om goed te stappen of om bijvoorbeeld met een groep naar een voetbalwedstrijd te gaan. Wat is er dan leuker dan met zijn allen een paar biertjes te drinken. Helaas gaan alcohol en vervoer niet goed samen. Reserveer daarom altijd een BOB Taxi bij Taxi Ellen Tilburg. Wij brengen u na afloop weer veilig en zonder brokken naar huis in Goirle.

Personenvervoer

Met onze taxi’s en taxibussen vervoeren wij op een comfortabele manier onze klanten in Tilburg en van en naar Tilburg. We komen echter met onze taxi’s in geheel Noord Brabant en ook geregeld in Goirle. Wij brengen elke dag en of elke week veel mensen naar bijvoorbeeld de Efteling in Kaatsheuvel. Wij rijden met onze taxi’s en taxibussen ook veel naar één van de vliegvelden die Nederland rijk is. Met een taxi naar Eindhoven Airport kan met Taxi Ellen heel comfortabel en zonder zorgen.

Ziekenvervoer taxi

Niemand vindt het leuk om naar het ziekenhuis te gaan, maar soms moet het. Om gezondheidsredenen en mogelijke stress kan het verstandig zijn om met een taxi naar het ziekenhuis te gaan. Wij brengen u veilig naar het ziekenhuis. Eventueel rijden wij u na afloop van uw afspraak weer terug naar huis in Goirle.

Trouwvervoer

Als u gaat trouwen en u bent bezig met het organiseren van deze heugelijke dag, dan moet u ook rekening houden met het trouwvervoer. U moet namelijk van huis richting gemeentehuis of een eventuele andere trouw locatie en misschien vervolgens naar de kerk. En tenslotte ook nog eens naar de feest locatie. Wij hebben luxe auto’s voor u ter beschikking. Onze taxichauffeur is de hele dag uw gastheer en rijdt u naar alle locaties. Hij kleedt zich natuurlijk voor de gelegenheid en heeft een mooi pak aan. Het is mogelijk om een bloemstuk als versiering op de motorkap te plaatsen.

Business Taxi

Heeft u als bedrijf een zakelijke taxi bijvoorbeeld directievervoer nodig? Dan staat Taxi Ellen Tilburg voor u klaar. Wij brengen en halen bijvoorbeeld veel personeel van het vliegveld zoals bijvoorbeeld Luchthaven Schiphol, Rotterdam The Hague Airport of Eindhoven Airport. Wij kijken actief met u mee, hoe u eventueel kosten kunt besparen op uw reisbewegingen. Daarnaast reist u bij ons altijd zeer comfortabel. U kunt achterin de taxi goed doorwerken. Zo komt u uitgerust aan om bijvoorbeeld een klant binnen te halen of om ergens een presentatie te geven.

Taxi bellen 24/7 – snel een taxi

Heeft u snel een taxi in Goirle nodig? Bel dan met 013-2340222.

Taxi Reserveren

U kunt een taxi voor in Goirle reserveren via het formulier op onze website.