Taxi Baarle Nassau Noord Brabant

Taxi Baarle-Nassau, Taxibedrijf Tilburg, Taxibus Tilburg

Taxi Baarle Nassau

Taxibedrijf Taxi Ellen Tilburg is inmiddels al 15 jaar een begrip in de regio Tilburg. Wij vervoeren mensen met Taxi naar Baarle Nassau met Personvervoer of Taxibus. Maar ook vanuit Baarle-Nassau rijden wij met een comfortabele taxi of taxibus naar Tilburg, Breda en Eindhoven.

Eigenlijk rijden wij u overal waar u maar naar toe wilt. Baarle Nassau is natuurlijk beroemd, omdat de Belgisch/Nederlandse grens dwars door het dorp loopt.

Hoogwaardige service staat bij Taxi Ellen

Een taxirit met Taxi Ellen is niet zomaar een rit. Wij doen elke dag ons best om het al onze klanten zo comfortabel mogelijk te maken. Wij gebruiken comfortabele luxe taxi’s en taxibussen. Voor grote groepen hebben we een taxibus (zelfs meerdere) tot onze beschikking.

U heeft altijd een zeer ervaren taxichauffeur tot uw beschikking met een grote kennis van het wegennet. Wij rijden altijd de kortste en de snelste weg. Op die manier betaalt u nooit teveel bij Taxi Ellen Tilburg. Aan de volgende punten besteden wij onder andere veel aandacht:

  • Op tijd zijn en komen zoals afgesproken (als airport taxi zetten wij u ruimschoots van te voren af op de luchthaven)
  • Transparante prijzen
  • Klantervaring (helpen met de bagage, muziekkeuze, temperatuur in de taxi, indien nodig helpen met uitstappen)
  • Veiligheid en prettige rijstijl

Nassau Taxi diensten Tilburg

Personenvervoer

Met onze taxi’s en taxibussen vervoeren wij op een comfortabele manier onze klanten in Tilburg en van en naar Tilburg. Wij komen echter met onze taxi’s in geheel Noord Brabant en ook geregeld in Baarle-Nasseau. Wij brengen zeer geregeld mensen naar bijvoorbeeld de Efteling in Kaatsheuvel.

We rijden met onze taxi’s en taxibussen ook veel naar één van de vliegvelden die Nederland rijk is. Met een taxi naar Eindhoven Airport kan met Taxi Ellen heel comfortabel en zonder zorgen.

Business Taxi

Heeft u als bedrijf een zakelijke taxi voor bijvoorbeeld het directievervoer nodig? Dan staat Taxi Ellen Tilburg voor u klaar! Wij brengen en halen bijvoorbeeld veel personeel van het vliegveld zoals bijvoorbeeld Luchthaven Schiphol, Rotterdam Eindhoven en Rotterdam Airport.

Wij denken en kijken actief met u mee, hoe u eventueel kosten kunt besparen op uw reisbewegingen. Daarnaast reist u bij ons altijd zeer comfortabel. Uw directieleden kunnen achterin de taxi goed doorwerken. Zo komt u uitgerust aan om bijvoorbeeld een vergadering bij te wonen, een klant binnen te halen of om ergens een presentatie te geven.

Ziekenvervoer taxi

Naar het ziekenhuis gaan is nooit leuk. Om gezondheidsredenen en mogelijke stress kan het verstandig zijn om met een taxi naar het ziekenhuis te gaan. Wij brengen u veilig naar het ziekenhuis. Eventueel rijden wij u na afloop van uw afspraak weer terug naar huis.

Trouwvervoer

Als u gaat trouwen en u bent bezig met het organiseren van deze heugelijke dag, dan moet u ook rekening houden met het trouwvervoer. U moet namelijk van huis richting gemeentehuis of een eventuele andere trouw locatie en misschien vervolgens naar de kerk.

Als de formaliteiten voorbij zijn, zal u ook nog eens naar de feest locatie moeten reizen. Wij hebben luxe auto’s voor u ter beschikking. Onze taxichauffeur is de hele dag uw gastheer en rijdt u naar alle locaties. Hij kleedt zich natuurlijk voor de gelegenheid en heeft een mooi pak aan. Het is mogelijk om een bloemstuk als versiering op de motorkap te plaatsen. We kunnen eventueel ook een ‘just married’ bord op de achterruit plaatsen.

BOB Taxi

Wat is er leuker om een avondje uit te gaan en de Brabantse gezelligheid te ervaren? In Tilburg en omgeving en in geheel Noord-Brabant zijn er genoeg mogelijkheden om goed te stappen of om bijvoorbeeld met een groep naar een voetbalwedstrijd te gaan. Wat is er dan leuker dan met zijn allen een paar biertjes te drinken. Helaas gaan alcohol en vervoer niet goed samen.

Reserveer daarom altijd een BOB Taxi bij Taxi Ellen Tilburg. We kunnen u van Baarle Nassau naar Tilburg of Breda brengen. Aan het einde van de avond brengen wij u weer veilig en zonder brokken naar huis in Baarle Nassau.

Airport Taxi 24/7 in Tilburg

Voor velen is vakantie vieren een van de leukste dingen van het jaar. Lekker een week of twee weken naar de zon. Veel mensen houden ervan! U moet echter eerst nog wel even naar de luchthaven. Taxi Ellen Tilburg brengt naar elk vliegveld in Nederland, Duitsland en België. Zo hoeft u geen parkeerkosten te betalen voor het stallen van uw auto bij de luchthaven.

Ook rijdt u comfortabel richting vliegveld, zelfs al is dit midden in de nacht. Bestel daarom bij ons een airport taxi of taxibus. Wij brengen u van Baarle Nassau naar Eindhoven Airport of Luchthaven Schiphol of naar welk vliegveld u maar wilt. Op de terugreis kunnen wij u natuurlijk ook van het vliegveld weer naar huis brengen in Baarle Nassau.

Andere bestemmingen vanaf Tilburg

Taxi bellen 24/7 – Snel een taxi

Heeft u snel een taxi in Baarle-Nassau nodig? Bel dan met 013-2340222.

Taxi Reserveren

U kunt een taxi of taxibus voor in Baarle-Nassau reserveren via het formulier op onze website.

×