Taxi Dongen door Taxibedrijf Taxi Ellen Tilburg

Taxi Dongen | Taxi Tilburg

Taxi Dongen bij Taxi Ellen Tilburg: Al ruim 15 jaar is Taxibedrijf Ellen Tilburg een begrip in de regio Tilburg. Wij vervoeren mensen van Tilburg naar Dongen. Maar ook vanuit Dongen rijden wij met een comfortabele taxi of taxibus naar Tilburg, Breda of Eindhoven. Eigenlijk rijden wij u overal waar u maar naar toe wilt.

Met een luxe taxi hoogwaardige service verlenen

Een taxirit met Taxi Ellen is niet zomaar een rit. Wij doen elke dag ons best om het onze klanten zo comfortabel mogelijk te maken. Wij maken gebruik van comfortabele luxe taxi’s en taxibussen. Voor grote groepen hebben we een taxibus (zelfs meerdere) tot onze beschikking. U heeft altijd een zeer ervaren taxichauffeur met een grote kennis van het wegennet. U betaalt nooit teveel voor uw taxirit. Aan de volgende punten besteden wij onder andere veel aandacht:

  • Op tijd zijn en komen zoals afgesproken
  • Transparante taxi tarieven
  • Klantervaring (helpen met de bagage, muziekkeuze, temperatuur in de taxi, indien nodig helpen met uitstappen)
  • Veiligheid en prettige rijstijl

Taxi diensten

Personenvervoer

Met onze taxi’s en taxibussen vervoeren wij op een comfortabele manier onze klanten in Tilburg en van en naar Tilburg. Echter wij komen met onze taxi’s in geheel Noord Brabant en ook geregeld in Dongen. Wij brengen elke dag en of elke week veel mensen naar bijvoorbeeld de Efteling in Kaatsheuvel of naar Berkel Enschot. Wij rijden met onze taxi’s en taxibussen ook veel naar één van de vliegvelden die Nederland rijk is. Met een taxi naar Eindhoven Airport kan met Taxi Ellen heel comfortabel en zonder zorgen.

Business Taxi

Heeft u als bedrijf een zakelijke taxi nodig voor directievervoer? Dan staat Taxi Ellen Tilburg voor u klaar. Wij brengen en halen bijvoorbeeld veel personeel van het vliegveld zoals bijvoorbeeld Luchthaven Schiphol of Rotterdam The Hague Airport. Wij denken en kijken actief met u mee, hoe u eventueel kosten kunt besparen op uw reisbewegingen. Daarnaast reist u bij ons altijd zeer comfortabel. U kunt achterin de taxi goed doorwerken om een vergadering of een presentatie voor te bereiden. Zo komt u uitgerust aan om bijvoorbeeld een klant binnen te halen of om ergens een presentatie te geven.

Groepsvervoer

Ontdek het gemak van Groepsvervoer met Taxi Ellen Tilburg. Comfortabele en betrouwbare taxi’s voor al uw groepsreizen. Profiteer van professionele chauffeurs, flexibele dienstverlening en uitstekende service. Uw ideale partner voor zorgeloos groepsvervoer in Tilburg en omgeving!

Trouwvervoer

Als u gaat trouwen en u bent bezig met het organiseren van deze heugelijke dag, dan moet u ook rekening houden met het trouwvervoer. U moet namelijk van huis richting gemeentehuis of een eventuele andere trouw locatie en misschien vervolgens naar de kerk. En tenslotte ook nog eens naar de feest locatie. Wij hebben luxe auto’s voor u ter beschikking. Onze taxichauffeur is de hele dag uw gastheer en rijdt u naar alle locaties. Hij kleedt zich natuurlijk voor de gelegenheid en heeft een mooi pak aan. Het is mogelijk om een bloemstuk als versiering op de motorkap te plaatsen.

BOB Taxi

Wat is er leuker om een avondje uit te gaan en de Brabantse gezelligheid te ervaren? In Tilburg en omgeving en in geheel Noord-Brabant zijn er genoeg mogelijkheden om goed te stappen of om bijvoorbeeld met een groep naar een voetbalwedstrijd te gaan. Wat is er dan leuker dan met zijn allen een paar biertjes te drinken. Helaas gaan alcohol en vervoer niet goed samen. Reserveer daarom altijd een BOB Taxi bij Taxi Ellen Tilburg. Wij brengen u na afloop weer veilig en zonder brokken naar huis in Boxtel.

Airport taxi

Voor velen is vakantie vieren een van de leukste dingen van het jaar. Lekker een week of twee weken naar de zon. Velen houden ervan. U moet echter eerst nog wel even naar de luchthaven. Taxi Ellen Tilburg brengt naar elk vliegveld in Nederland, Duitsland en België. Zo hoeft u geen parkeerkosten te betalen voor het stallen van uw auto bij de luchthaven. Ook rijdt u comfortabel richting vliegveld, zelfs al is dit midden in de nacht. Bestel daarom bij ons een airport taxi of taxibus. Wij brengen u naar Eindhoven Airport of Luchthaven Schiphol of naar welk vliegveld u maar wilt.

Taxi bellen 24/7 – snel een taxi

Heeft u snel een taxi in Dongen nodig? Bel dan met 013-2340222.

Taxi Reserveren

U kunt een taxi voor in Dongen reserveren via het formulier op onze website.

×