Privé personenvervoer

Taxi Ellen uit Tilburg verzorgt uw taxi voor personenvervoer.

De taxi is ideaal voor personenvervoer

Het openbaar vervoer is niet altijd de beste optie voor personenvervoer om mee te reizen als u op tijd op uw bestemming wilt zijn. Daarom  biedt de taxi wat extra hulp. De taxi kan gezien worden als het ideale vervoersmiddel als u comfortabel, veilig en snel uw bestemming wil halen. In het oude en mooie Tilburg is dit vooral handig, omdat de bereikbaarheid met het openbaar vervoer moeilijker is dan verwacht. Wij bij Taxi Ellen kunnen u hierbij goed helpen. Met jarenlange ervaring weten wij elke bezienswaardigheid in Tilburg te bereiken en u op tijd naar uw bestemming te brengen.

De bezienswaardigheden van Tilburg

Tilburg kent bijzondere locaties, die toeristisch veel aantrekkelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan: Safaripark Beekse Bergen, Natuurmuseum, Piusplein, de Duvelhok en het Textiel Museum. Ook zijn er veel leuke terrassen en eettenten in Tilburg. Deze plekken maken de stad dag en nacht gezelliger. Er is dus genoeg te doen in Tilburg. De bijzondere locaties zitten niet ver van elkaar. Ideaal om met de taxi te reizen!

Veel gewone locaties in Tilburg zijn aantrekkelijk voor toeristen. Naast de leuke terrastenten, discotheken en uitgaansgelegenheden kent Tilburg een aantal leuke bezienswaardigheden. Wilt u Tilburg bezoeken? Ga dan naar de volgende bezienswaardigheden:

 • Het Natuurmuseum
 • Het Piusplein
 • De Duvelhok
 • Het Textielmuseum
 • Safaripark Beekse Bergen.

Waarom Taxi Ellen Tilburg?

Taxi Ellen Tilburg is er voor iedereen. Wij helpen iedereen, die personenvervoer nodig heeft. Taxi Ellen Tilburg zet zich in voor jong en oud. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel, veilig en op tijd aan komt op uw bestemming. Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice en vraag naar de voorwaarden. U kunt ook contact opnemen met ons opnemen als u vragen heeft over locaties en hoe u deze het beste kan bezoeken. Wij bieden deze service aan. Wij vinden het namelijk vinden, dat u de juiste locatie weet te bereiken.

U kunt Taxi Ellen Tilburg  24/7 bellen op  013-2340222  of  06-33842801 . Dit kan bijvoorbeeld voor trouwerij vervoer of als u een Bob nodig heeft na een feestje. Gaat u op vakantie? Dan brengen wij u op elk moment naar het vliegveld wat u wenst.

Wat onze klanten zeggen over ons

  5 star review  Highly recommended taxi, friendly, safe and always on time. It was nice doing business with you. Thank you!

  thumb Nour Charaf Eddin
  8/09/2017

  5 star review  Great Taxi Company. Really nice cars and verry peacefull drivers. Thanks for everything

  thumb George Sattuns
  9/28/2019

  5 star review  Nice experience and was really helpful when i misplaced my things

  thumb Connor Dcosta
  2/15/2020

Tel: 013 – 234 0222
Mobiel: 06 – 33 8428 01

Whatsapp: 06 – 33 8428 01

E-mail: ellentilburg@hotmail.com

Zakelijk:
KvK nummer: 65786548
Bank: NL20INGB 0007335285

Taxi Tilburg, Tilburg Taxi, taxibus Tilburg, Taxibedrijf Tilburg
NEEM CONTACT OP