Prive Personenvervoer

Taxi Ellen uit Tilburg verzorgt uw taxi.

Het openbaar vervoer is niet altijd de beste optie om mee te reizen als u op tijd op uw bestemming wilt zijn. Hier brengt de taxi een stukje extra hulp in. De taxi kan gezien worden als het ideale vervoersmiddel als uw comfortabel, veilig en snel uw bestemming wil halen. In het oude en mooie Tilburg is dit vooral handig, omdat de bereikbaarheid met het openbaar vervoer moeilijker is dan verwacht. Wij bij Taxi Ellen Tilburg kunnen u hierbij goed helpen. Met jarenlange ervaring weten wij elke bezienswaardigheid in Tilburg te bereiken en u op tijd te brengen naar uw bestemming.

De bezienswaardigheden van Tilburg
Tilburg kent veel bijzondere locaties die toeristisch aantrekkelijk zijn, zoals het safaripark Beekse Bergen, het Natuurmuseum, het Piusplein, de Duvelhok of Textiel Museum. Ook zijn er veel leuke terrassen en eettenten in Tilburg, welke de stad dag en nacht gezellig maken. Er is dus genoeg te doen in Tilburg. De bijzondere locaties zitten niet ver van elkaar. Ideaal om met de taxi te reizen!

Veel locaties in Tilburg zijn aantrekkelijk voor toeristen. Naast de leuke terrastenten, discotheken en uitgaansgelegenheden kent Tilburg een aantal leuke bezienswaardigheden. Wilt u Tilburg bezoeken? Ga dan naar de volgende bezienswaardigheden:
– Het Natuurmuseum;
– Het Piusplein;
– De Duvelhok
– Het Textiel Museum
– Safaripark Beekse Bergen.

Taxi Ellen Tilburg staat voor iedereen. Wij helpen iedereen die vervoer nodig heeft. Jong, oud of toerist, wij zorgen ervoor dat u comfortabel, veilig en op tijd aan komt op uw bestemming. Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice en vraag naar de voorwaarden. U kunt ook contact met ons opnemen als u vragen heeft over locaties en hoe u deze het beste kan bezoeken. Wij bieden deze service aan, omdat wij het belangrijk vinden dat u de juiste locatie weet te bereiken.

U kunt Taxi Ellen Tilburg 24/7 bellen op 013 – 234 0 222 of 06 – 33 8428 01

Wat onze klanten zeggen over ons

  review rating 5  Top service!

  thumb Kenny Nguyen
  10/03/2018

  review rating 5  Good service ,comfortable ,very respectfull thank you taxi ellen tilburg

  thumb saad raad
  12/14/2017

  review rating 5  Top taxibedrijf, alles netjes en goed geregeld. Netjes , Beleefd , Schoon , precies hoe elk bedrijf hoort te zijn ! Vanaf nu altijd met jullie , bedankt .

  thumb Ronald Den bessen
  10/28/2018

Tel:
013 – 234 0 222
06 – 33 8428 01

Whatsapp:
06 – 33 8428 01

E-mail:
ellentilburg@hotmail.com

Zakelijk:
KvK Nummer: 65786548
Bank: NL20INGB 0007335285

NEEM CONTACT OP