Prive Personenvervoer

Taxi Ellen uit Tilburg verzorgt uw taxi.

De taxi is het ideale vervoersmiddel

Het openbaar vervoer is niet altijd de beste optie om mee te reizen als u op tijd op uw bestemming wilt zijn. Hier biedt de taxi wat extra hulp. De taxi kan gezien worden als het ideale vervoersmiddel als u comfortabel, veilig en snel uw bestemming wil halen. In het oude en mooie Tilburg is dit vooral handig, omdat de bereikbaarheid met het openbaar vervoer moeilijker is dan verwacht. Wij bij Taxi Ellen Tilburg kunnen u hierbij goed helpen. Met jarenlange ervaring weten wij elke bezienswaardigheid in Tilburg te bereiken en u op tijd te brengen naar uw bestemming.

De bezienswaardigheden van Tilburg

Tilburg kent veel bijzondere locaties die toeristisch aantrekkelijk zijn, zoals het safaripark Beekse Bergen, het Natuurmuseum, het Piusplein, de Duvelhok en het Textiel Museum. Ook zijn er veel leuke terrassen en eettenten in Tilburg. Deze plekken maken de stad dag en nacht gezelliger. Er is dus genoeg te doen in Tilburg. De bijzondere locaties zitten niet ver van elkaar. Ideaal om met de taxi te reizen!

Veel locaties in Tilburg zijn aantrekkelijk voor toeristen. Naast de leuke terrastenten, discotheken en uitgaansgelegenheden kent Tilburg een aantal leuke bezienswaardigheden. Wilt u Tilburg bezoeken? Ga dan naar de volgende bezienswaardigheden:
– Het Natuurmuseum;
– Het Piusplein;
– De Duvelhok
– Het Textiel Museum
– Safaripark Beekse Bergen.

Waarom Taxi Ellen Tilburg?

Taxi Ellen Tilburg staat voor iedereen. Wij helpen iedereen die vervoer nodig heeft. Taxi Ellen Tilburg zet zich in voor jong en oud. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel, veilig en op tijd aan komt op uw bestemming. Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice en vraag naar de voorwaarden. U kunt ook contact met ons opnemen als u vragen heeft over locaties en hoe u deze het beste kan bezoeken. Wij bieden deze service aan, omdat wij het belangrijk vinden dat u de juiste locatie weet te bereiken.

U kunt Taxi Ellen Tilburg 24/7 bellen op 013 – 234 0 222 of 06 – 33 8428 01

Wat onze klanten zeggen over ons

  5 star review  Perfecte Service , hoe het hoort ! 5 minuten van te voren aanwezig , Schone en hele mooie auto. Chauffeur netjes en zeer beleefd ! Pure klasse dit , bedankt en zeker volgende keer weer. AANRADER !!

  thumb Stefan Van der pas
  10/28/2018

  5 star review  Great service and very friendly people! Yalllah! Definitely my go to taxi service in Tilburg! 🙂

  thumb Nazina Daryanani
  11/06/2018

  5 star review  I went to holland on holliday. I ordered this taxi company and they gave me a great service ! Verry Kind people and always on time. Thank you guys !

  thumb George Wingston
  3/27/2019

Tel:
013 – 234 0 222
06 – 33 8428 01

Whatsapp:
06 – 33 8428 01

E-mail:
ellentilburg@hotmail.com

Zakelijk:
KvK Nummer: 65786548
Bank: NL20INGB 0007335285

NEEM CONTACT OP