Taxi Oisterwijk

Taxi Oisterwijk – Bel 013-2340222

Heeft u in Oisterwijk, Noord-Brabant een taxi nodig? Denk dan eens aan Taxi Ellen. Vanuit Oisterwijk en omgeving brengen wij u naar iedere stad of dorp in Noord Brabant en zelfs in heel Nederland. Bel daarom ons taxibedrijf of vul het formulier op onze website in. Wat uw bestemming ook is, wij brengen u daar naartoe in een comfortabele, luxe taxi. Wij gebruiken een mooie taxibus, als u bijvoorbeeld met een grote groep mensen reist.

Taxi Oisterwijk
taxi tilburg, Taxi Hilvarenbeek

Taxi Oisterwijk

In heel Brabant staan ​​onze chauffeurs voor u klaar. Wij brengen u vanuit Oisterwijk en omgeving naar elke bestemming, die u maar wilt. Er worden bij ons bijvoorbeeld veel taxiritten van Tilburg naar Oisterwijk besteld en vice versa. Er is namelijk heel veel te beleven in Tilburg en omgeving. Een top 3!

1

Een dagje shoppen in het dwaalgebied: Hier vindt u talloze winkels, zowel de grote als de kleine boetiekjes. Op zondag kunt u genieten van een lokale markt vol met kraampjes van de Tilburgse winkeliers.

2

LocHal: Vlak bij het station van Tilburg vindt u LocHal, een hubspot van ondernemers, kunstenaars en studenten. Op deze locatie kunt u bijvoorbeeld interessante exposities volgen, presentaties bekijken en samen creëren.

3

Dierenpark De Oliemeulen is een dierentuin in Tilburg gevestigd in een boerderij uit de 17e eeuw. De dierentuin heeft een olierosmolen in de boerderij, vandaar de naam. Hier kunt u meer dan 150 diersoorten zien en ontwerpen, waaronder vele reptielen, geleedpotigen en amfibieën. Ook vindt u hier vogels en zoogdieren zoals bijvoorbeeld katachtigen, papegaaien & roofvogels. Houdt u erg van roofvogels? Volg dan zeker een roofvogelshow, waar u allerlei roofvogels kunt bewonderen.

Ook als u van voetbal houdt, kan Taxi Ellen u en uw vrienden vanuit Oisterwijk brengen naar bijvoorbeeld een avondje NAC in Breda of een wedstrijd van PSV in Eindhoven. Wij kunnen u ook vervoeren van Oisterwijk naar Tilburg om een wedstrijd van Willem II te bezoeken. Zonder zorgen kunt u dan een biertje drinken tijdens de wedstrijd. Wij brengen u natuurlijk ook weer veilig thuis.

Taxibus 

Als u speciale wensen heeft, geef deze dan door. Wilt u bijvoorbeeld een taxibusje bestellen, dan is dat mogelijk. Bij Taxi Ellen weet u, dat u een privé taxi bij een betrouwbaar taxibedrijf bestelt. Uw bagage kunt u natuurlijk gratis meenemen.

Zakelijke taxi

Ook voor zakelijke afspraken kunt u bij Taxi Ellen Tilburg een luxe auto bestellen. Onze chauffeur komt u in pak met een luxe auto ophalen. Als echte 24/7 travel partner voorziet Taxi Ellen Tilburg uw organisatie van het totale pakket aan internationale zakenreizen. Gedurende de samenwerking focust Taxi Ellen Tilburg aanhoudend op wat zakelijke mobiliteit extra oplevert voor uw bedrijf. Hierbij sturen wij continu op besparingen, productiviteit en tevredenheid.

Bij Taxi Ellen Oisterwijk staat de klant voorop.

Taxi Ellen – BOB service

Wilt u een avondje gaan stappen in Tilburg? Maak dan gebruik van onze Bob service. Zo keert u weer op een veilige manier terug in Oisterwijk.

Betrouwbaar en comfortabel taxivervoer

Bent u op zoek naar snel, betrouwbaar en comfortabel vervoer in de regio Oisterwijk? Taxi Ellen heeft het allemaal. U kunt nu online boeken en u laten vervoeren door een chauffeur met kennis en ervaring en bovendien de regio goed kent.

Luchthaven taxi Ellen 

Met de taxi naar Eindhoven Airport of naar SchipholTaxi Ellen Oisterwijk is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Wij staan ​​altijd voor u klaar. Onze taxi tarieven zijn voordelig en we zijn snel ter plekke. Als u onze taxi rit om wat voor reden dan ook niet meer nodig hebt, kunt u tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren.

Taxi Oisterwijk naar elke Luchthaven zoals Schiphol & Eindhoven

Heeft u van Oisterwijk een taxi naar Eindhoven Airport nodig? Of wilt u met de taxi van Oisterwijk naar Schiphol Airport? Wij zijn altijd beschikbaar om u van en naar Eindhoven Airport, Schiphol of Rotterdam Airport te brengen. Ook kunnen wij u op Schiphol ophalen.

Afstanden

E

Oisterwijk – Tilburg – 12 kilometer – 22 minuten

E

Oisterwijk – Eindhoven – 31,5 kilometer – 30 minuten

E

Van Oisterwijk naar Breda – 40 kilometer – 34 minuten

E

Oisterwijk – Oosterhout – 44 kilometer – 37 minuten

E

Oisterwijk – Schiphol – 114 kilometer – 1 uur en 20 minuten