Taxi Esbeek – Noord Brabant

Taxi Tilburg, Tilburg Taxi, Taxibus Tilburg

Taxi Ellen Tilburg

Al ruim 15 jaar is Taxibedrijf Taxi Ellen Tilburg een begrip in de regio Tilburg. Wij vervoeren mensen van Tilburg naar Esbeek. Maar ook vanuit Esbeek rijden wij met een comfortabele taxi of taxibus naar bijvoorbeeld Tilburg, Breda of Eindhoven. Eigenlijk rijden wij u overal waar u maar naar toe wilt.

Taxi Ellen Tilburg staat bekend om zijn goede service

Een taxirit met Taxi Ellen is niet zomaar een rit. Wij doen elke dag ons best om het onze klanten zo comfortabel mogelijk te maken. Wij maken gebruik van comfortabele luxe taxi’s. Voor grote groepen hebben we een taxibus (zelfs meerdere) tot onze beschikking. U heeft altijd een zeer ervaren taxichauffeur met een grote kennis van het wegennet. Onze taxichauffeurs gaan altijd voor de kortste en snelste route. Zo betaalt u nu bij Taxi Ellen nooit teveel voor uw taxi rit.

Aan de volgende punten besteden wij onder andere veel aandacht:

 • Op tijd zijn en komen zoals afgesproken
 • Transparante taxi tarieven
 • Klantervaringen (helpen met de bagage, muziekkeuze, temperatuur in de taxi, indien nodig helpen met uitstappen)
 • Veiligheid en prettige rijstijl

Afstand Esbeek Tilburg

De afstand tussen Tilburg en Esbeek, beide gelegen in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, is ongeveer 12,7 kilometer via de snelste route over de weg. De reistijd per auto of taxi is meestal ongeveer 20 minuten, afhankelijk van de verkeerssituatie.

Kroegentocht in Tilburg

Woon je in Esbeek en wil je een kroegentocht houden in Tilburg, dan rijdt Taxi Ellen Tilburg je graag heen en weer. Je zou bijvoorbeeld naar de volgende kroegen kunnen:

 1. Café Bakker – Een populair café met een gezellige sfeer en regelmatig live muziek.
 2. Café Philip – Een levendige bar en nachtclub met een breed scala aan drankjes en muziekgenres.
 3. Polly Maggoo – Een café/bar met een retro-jaren ’60 thema en een ruim terras.
 4. Studio – Een hippe en trendy bar met een industriële inrichting en een focus op ambachtelijke cocktails.
 5. Café de Slijterij – Een gezellig bruin café met een breed assortiment aan bieren.
 6. Kandinsky – Een cocktailbar met een artistieke inrichting en regelmatige live muziekoptredens.
 7. Gin Fizz – Een chique cocktailbar met een uitgebreide cocktailkaart en een exclusieve sfeer.

Aan het einde van de avond zijn wij de BOB en brengen we je weer veilig terug in Esbeek.

Taxi diensten

Airport taxi

Voor velen is vakantie vieren een van de leukste dingen van het jaar. Lekker een week of twee weken naar de zon, wie houdt er niet van! U moet echter eerst nog wel even naar de luchthaven. Taxi Ellen Tilburg brengt u naar elk vliegveld in Nederland, Duitsland en België. Zo hoeft u geen parkeerkosten te betalen voor het stallen van uw auto bij de luchthaven. Ook rijdt u comfortabel richting vliegveld, zelfs al is dit midden in de nacht. Bestel daarom bij ons een airport taxi of taxibus. Wij brengen u naar Eindhoven Airport of Luchthaven Schiphol of naar welk vliegveld u maar wilt.

Personenvervoer

Met onze taxi’s en taxibussen vervoeren wij op een comfortabele manier onze klanten in Tilburg en van en naar Tilburg. We komen met onze taxi’s en taxibussen echter ook in geheel Noord Brabant en in Esbeek. Wij brengen elke dag en of elke week veel mensen naar bijvoorbeeld de Efteling in Kaatsheuvel of naar Biezenmortel. Wij rijden met onze taxi’s en taxibussen ook veel naar één van de vliegvelden die Nederland rijk is. Met een taxi naar Rotterdam The Hague Airport kan met Taxi Ellen heel comfortabel en zonder zorgen.

Business Taxi

Heeft u als bedrijf een zakelijke taxi nodig voor bijvoorbeeld directievervoer? Dan staat Taxi Ellen Tilburg voor u klaar. Wij brengen en halen bijvoorbeeld veel personeel van het vliegveld zoals bijvoorbeeld Luchthaven Schiphol of Rotterdam Airport. Wij denken en kijken actief met u mee, hoe u eventueel kosten kunt besparen op uw reisbewegingen. Daarnaast reist u bij ons altijd zeer comfortabel. U kunt achterin de taxi goed doorwerken en bijvoorbeeld een vergadering of een presentatie voorbereiden. Zo komt u uitgerust aan om bijvoorbeeld een klant binnen te halen of om ergens een presentatie te geven.

BOB Taxi

Wat is er leuker om een avondje uit te gaan en de Brabantse gezelligheid te ervaren? In Tilburg en omgeving en in geheel Noord-Brabant zijn er genoeg mogelijkheden om goed te stappen of om bijvoorbeeld met een groep naar een voetbalwedstrijd te gaan. Wat is er dan leuker dan met zijn allen een paar biertjes te drinken. Helaas gaan alcohol en vervoer niet goed samen. Reserveer daarom altijd een BOB Taxi bij Taxi Ellen Tilburg. Wij brengen u na afloop weer veilig en zonder brokken naar huis in Esbeek.

Ziekenvervoer taxi

Niemand gaat graag naar het ziekenhuis, maar soms moet het. Om gezondheidsredenen en mogelijke stress kan het verstandig zijn om met een taxi naar het ziekenhuis te gaan. Wij brengen u veilig naar het ziekenhuis. Eventueel rijden wij u na afloop van uw afspraak weer terug naar huis.

Trouwvervoer

Als u gaat trouwen en u bent bezig met het organiseren van deze heugelijke dag, dan moet u ook rekening houden met het trouwvervoer. U moet namelijk van huis richting gemeentehuis of een eventuele andere trouw locatie en misschien vervolgens naar de kerk. En tenslotte ook nog eens naar de feest locatie. Wij hebben luxe auto’s voor u ter beschikking. Onze taxichauffeur is de hele dag uw gastheer en rijdt u naar alle locaties. Hij kleedt zich natuurlijk voor de gelegenheid en heeft een mooi pak aan. Het is mogelijk om een bloemstuk als versiering op de motorkap te plaatsen.

Taxi bellen 24/7 – snel een taxi

Heeft u snel een taxi in Esbeek nodig? Bel dan met 013-2340222.

Taxi Reserveren

U kunt een taxi voor in Esbeek reserveren via het formulier op onze website.