Taxi Biezenmortel

Taxi Biezenmortel

Met de taxi van Biezenmortel naar Tilburg

Ruim 15 jaar is Taxibedrijf Taxi Ellen Tilburg al een begrip in de regio Tilburg. Wij rijden regelmatig met de taxi of de taxibus mensen van Tilburg naar Biezenmortel. Maar ook vanuit Biezenmortel rijden wij met een comfortabele taxi of taxibus naar Tilburg, Breda en Eindhoven. Eigenlijk rijden wij u overal, waar u maar naar toe wilt.

Taxi Ellen Tilburg onderscheidt zich met goede service

Een taxirit met Taxi Ellen is niet zomaar een rit. Wij doen elke dag ons best om het onze klanten zo comfortabel mogelijk te maken. Wij maken gebruik van comfortabele luxe taxi’s. Voor grote groepen hebben we een taxibus (zelfs meerdere) tot onze beschikking. U heeft altijd een zeer ervaren taxichauffeur met een grote kennis van het wegennet. Zo komt u altijd op tijd en betaalt u noot teveel. Aan de volgende punten besteden wij onder andere veel aandacht:

  • Op tijd zijn en komen zoals afgesproken
  • Transparante tarieven
  • Klantervaringen zoals bijvoorbeeld: helpen met de bagage, muziekkeuze, temperatuur in de taxi, helpen bij het uitstappen)
  • Veiligheid en prettige rijstijl

Afstand Biezenmortel naar Tilburg met taxi

De afstand tussen Biezenmortel en Tilburg in Nederland is ongeveer 8,5 kilometer. Dit is een relatief korte afstand en kan met de auto, taxi, fiets of het openbaar vervoer worden afgelegd. Met de taxi duurt het ongeveer 15 minuten om van Biezenmortel naar Tilburg te rijden, afhankelijk van het verkeer en de route die je neemt. Geniet tijdens de taxi rit van de mooie natuurlijke omgeving tussen Biezenmortel en Tilburg.

Een avondje stappen in Tilburg

Woon je in Biezenmortel en wil je een avondje stappen in Tilburg? Dan is de taxi een goed vervoersmiddel. De kosten voor een taxi rit van 15 a 20 minuten zijn goed te betalen en aan het einde van de avond zijn wij van Taxi Ellen Tilburg de BOB en brengen we jou en je vrienden weer veilig thuis. Hieronder volgen een paar suggesties als je gaat stappen in Tilburg:

  1. Poppodium 013 – Dit is een van de grootste concertzalen in Nederland en organiseert regelmatig concerten en dance-evenementen.
  2. Café Polly Maggoo – Dit café heeft een gezellige sfeer en biedt vaak livemuziek en DJ-sets.
  3. Club Smederij – Deze club is populair onder liefhebbers van elektronische muziek en organiseert vaak techno- en housefeesten.
  4. Café Bolle – Dit café is al meer dan 30 jaar een begrip in Tilburg en biedt een breed scala aan muziek, van rock tot pop.
  5. Cul de Sac – Dit café heeft een alternatieve sfeer en biedt vaak livemuziek van lokale en internationale bands.

Taxi diensten

Airport taxi

Voor velen is vakantie vieren een van de leukste dingen van het jaar. Lekker een week of twee weken naar de zon, wie houdt er nu niet van? U moet echter eerst nog wel even naar de luchthaven. Taxi Ellen Tilburg brengt naar elk vliegveld in Nederland, Duitsland en België. Zo hoeft u geen parkeerkosten te betalen voor het stallen van uw auto bij de luchthaven. Ook rijdt u comfortabel richting vliegveld, zelfs al is dit midden in de nacht. Bestel daarom snel bij ons een airport taxi of taxibus. Wij brengen u naar Eindhoven Airport of Luchthaven Schiphol of naar welk vliegveld u maar wilt.

Personenvervoer

Met onze taxi’s en taxibussen vervoeren wij op een comfortabele manier onze klanten in Tilburg en van en naar Tilburg. We komen met onze taxi’s en taxibussen echter in geheel Noord Brabant en ook geregeld in Biezenmortel. Wij brengen elke dag en of elke week veel mensen naar bijvoorbeeld de Efteling in Kaatsheuvel. Wij rijden met onze taxi’s en taxibussen ook veel naar één van de vliegvelden die Nederland rijk is. Met een taxi naar Eindhoven Airport kan met Taxi Ellen heel comfortabel en zonder zorgen.

Business Taxi

Heeft u als bedrijf een zakelijke taxi nodig? Dan staat Taxi Ellen Tilburg voor u klaar. Wij brengen en halen bijvoorbeeld veel personeel van het vliegveld zoals bijvoorbeeld Luchthaven Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. Wij kijken en denken actief met u mee, hoe u eventueel kosten kunt besparen op uw reisbewegingen. Daarnaast reist u bij ons altijd zeer comfortabel. U kunt achterin de taxi goed doorwerken. Zo komt u uitgerust aan om bijvoorbeeld een klant binnen te halen, een presentatie te geven of een vergadering bij te wonen.

BOB Taxi

Wat is er leuker om een avondje uit te gaan en de Brabantse gezelligheid te ervaren? In Tilburg en omgeving en in geheel Noord-Brabant zijn er genoeg mogelijkheden om goed te stappen of om bijvoorbeeld met een groep naar een voetbalwedstrijd te gaan. Wat is er dan leuker dan met zijn allen een paar biertjes te drinken. Helaas gaan alcohol en vervoer niet goed samen. Reserveer daarom altijd een BOB Taxi bij Taxi Ellen Tilburg. Wij brengen u na afloop weer veilig en zonder brokken naar huis in Biezenmortel.

Ziekenvervoer taxi

Niemand gaat graag naar het ziekenhuis, maar soms moet het. Om gezondheidsredenen en mogelijke stress kan het verstandig zijn om met een taxi naar het ziekenhuis te gaan. Wij brengen u veilig vanuit Biezenmortel naar het ziekenhuis. Eventueel rijden wij u na afloop van uw afspraak weer terug naar huis.

Trouwvervoer

Als u gaat trouwen en u bent bezig met het organiseren van deze heugelijke dag, dan moet u ook rekening houden met het trouwvervoer. U moet namelijk van huis richting gemeentehuis of een eventuele andere trouw locatie en misschien vervolgens naar de kerk. En tenslotte ook nog eens naar de feest locatie. Wij hebben luxe auto’s voor u ter beschikking. Onze taxichauffeur is de hele dag uw gastheer en rijdt u naar alle locaties. Hij kleedt zich natuurlijk voor de gelegenheid en heeft een mooi pak aan. Het is mogelijk om een bloemstuk als versiering op de motorkap te plaatsen. Ook blikken achter de auto of een ´just married´ bord of sticker op de achterruit behoort tot de mogelijkheden.

Taxi bellen 24/7 – snel een taxi

Heeft u snel een taxi in Biezenmortel nodig? Bel dan met 013-2340222.

Taxi Reserveren

U kunt een taxi voor in Biezenmortel 24/7 reserveren via het formulier op onze website.

×