Taxi Alphen met Taxibedrijf Taxi Ellen Tilburg

Taxi Alphen, Taxibus Tilburg, Taxibus

Taxi Alphen bij Taxi Ellen Tilburg

Al ruim 15 jaar is Taxibedrijf Taxi Ellen Tilburg een begrip in Tilburg en in de regio Tilburg. Wij vervoeren mensen van Tilburg naar Alphen. Maar ook vanuit Alphen rijden wij met een comfortabele taxi of taxibus naar Tilburg, Breda en Eindhoven. Eigenlijk rijden wij u overal waar u maar naar toe wilt.

Met de taxi van Alphen naar Tilburg of andersom

De afstand tussen Alphen en Tilburg is ongeveer 56 kilometer. De exacte afstand en de prijs van een taxirit kunnen echter variëren afhankelijk van de gekozen route, het verkeer en het tarief van de taximaatschappij. Het is het beste om contact op te nemen met een lokale taxidienst om een schatting te krijgen van de kosten en de duur van de rit.

Met de taxi van Alphen naar Tilburg – Wat valt er te beleven?

Vanuit Alphen kan je een taxi bestellen voor een dagje Tilburg. Taxi Ellen Tilburg kan je naar de verschillende activiteiten en bezienswaardigheden in Tilburg brengen, afhankelijk van je interesses. Hier zijn een aantal suggesties:

 1. Bezoek De Efteling: Dit pretpark is gelegen in Kaatsheuvel, vlakbij Tilburg. Het is een van de grootste pretparken van Europa en biedt attracties voor alle leeftijden.
 2. Museum De Pont: Dit museum is gewijd aan moderne kunst en is gevestigd in een voormalige wolspinnerij. Het heeft een indrukwekkende collectie van werken van kunstenaars als Anish Kapoor, Richard Serra en Marlene Dumas.
 3. Natuurmuseum Brabant: Dit museum is gewijd aan de natuur van Brabant en heeft verschillende interactieve tentoonstellingen en activiteiten voor kinderen en volwassenen.
 4. Piushaven: Dit is een gerenoveerde haven in Tilburg met vele restaurants, bars en terrassen. Het is een populaire plek om te ontspannen en te genieten van een drankje of een maaltijd.
 5. Tilburgse Kermis: Elk jaar in juli is er de Tilburgse Kermis, een van de grootste kermissen van Nederland met vele attracties, optredens en evenementen.
 6. Spoorzone: Dit is een voormalig industrieterrein dat is omgebouwd tot een creatieve en culturele hub met verschillende restaurants, bars, winkels, en evenementen.
 7. Textielmuseum: Dit museum is gevestigd in een voormalige textielfabriek en toont de geschiedenis van de textielindustrie in Tilburg. Het museum heeft ook een werkplaats waar je zelf kunt leren weven.

Dit zijn slechts een aantal suggesties, er is natuurlijk nog veel meer te doen en te zien in Tilburg. Taxi Ellen Tilburg kan u ook van Alphen naar het vliegveld brengen als u op vakantie gaat.

Service staat bij Taxi Ellen hoog in het vaandel

Een taxirit met Taxi Ellen van of naar Alphen is niet zomaar een rit. Wij doen elke dag ons best om het onze klanten zo comfortabel mogelijk te maken. Wij maken gebruik van comfortabele luxe taxi’s. Voor grote groepen hebben we een taxibus (zelfs meerdere) tot onze beschikking. U heeft altijd een zeer ervaren taxichauffeur met een grote kennis van het wegennet. Wij gaan altijd voor de kortste route, zodat u nooit teveel betaalt. Aan de volgende punten besteden wij onder andere veel aandacht:

 • Op tijd zijn en komen zoals afgesproken
 • Transparante prijs
 • Klantervaring (helpen met de bagage, muziekkeuze, temperatuur in de taxi, indien nodig helpen met uitstappen)
 • Veiligheid en prettige rijstijl

Taxi diensten

Airport taxi

Voor velen is vakantie vieren een van de leukste dingen van het jaar. Lekker een week of twee weken naar de zon. Veel mensen houden ervan! U moet echter eerst nog wel even naar de luchthaven. Taxi Ellen Tilburg brengt naar elk vliegveld in Nederland, Duitsland en België. Zo hoeft u geen parkeerkosten te betalen voor het stallen van uw auto bij de luchthaven. Ook rijdt u comfortabel richting vliegveld, zelfs al is dit midden in de nacht. Bestel daarom bij ons een airport taxi of taxibus. Wij brengen u naar Eindhoven Airport of Luchthaven Schiphol of naar welk vliegveld u maar wilt.

Personenvervoer

Met onze taxi’s en taxibussen vervoeren wij op een comfortabele manier onze klanten in Tilburg en van en naar Tilburg. Wij komen echter met onze taxi’s en taxibussen in geheel Noord Brabant en ook geregeld in Alphen. Wij brengen elke dag en of elke week veel mensen naar bijvoorbeeld De Efteling in Kaatsheuvel. Wij rijden met onze taxi’s en taxibussen ook veel naar één van de vliegvelden die Nederland rijk is. Met een taxi naar Eindhoven Airport kan met Taxi Ellen heel comfortabel en zonder zorgen.

Business Taxi

Heeft u als bedrijf een zakelijke taxi voor bijvoorbeeld het directievervoer van uw bedrijf nodig? Dan staat Taxi Ellen Tilburg voor u klaar. Wij brengen en halen bijvoorbeeld veel personeel van het vliegveld zoals bijvoorbeeld Luchthaven Schiphol, Rotterdam Eindhoven en Rotterdam Airport. Wij kijken actief met u mee, hoe u eventueel kosten kunt besparen op uw reisbewegingen. Daarnaast reist u bij ons altijd zeer comfortabel. U kunt achterin de taxi goed doorwerken. Zo komt u uitgerust aan om bijvoorbeeld een klant binnen te halen, een vergadering bij te wonen of om ergens een presentatie te geven.

BOB Taxi

Wat is er leuker om een avondje uit te gaan en de Brabantse gezelligheid te ervaren? In Tilburg en omgeving en in geheel Noord-Brabant zijn er genoeg mogelijkheden om goed te stappen of om bijvoorbeeld met een groep naar een voetbalwedstrijd te gaan. Wat is er dan leuker dan met zijn allen een paar biertjes te drinken. Helaas gaan alcohol en vervoer niet goed samen. Reserveer daarom altijd een BOB Taxi bij Taxi Ellen Tilburg. Wij brengen u na afloop weer veilig en zonder brokken terug naar uw huis in Alphen.

Ziekenvervoer taxi

Naar het ziekenhuis moeten is geen pretje. Om gezondheidsredenen en mogelijke stress kan het verstandig zijn om met een taxi naar het ziekenhuis te gaan. Wij brengen u veilig naar het ziekenhuis. Eventueel rijden wij u na afloop van uw afspraak weer terug naar huis.

Trouwvervoer

Als u gaat trouwen en u bent bezig met het organiseren van deze heugelijke dag, dan moet u ook rekening houden met het trouwvervoer. U moet namelijk van huis richting gemeentehuis of een eventuele andere trouw locatie en vervolgens misschien naar de kerk. En tenslotte wilt u ook nog eens naar de feest locatie reizen. Wij hebben luxe auto’s voor u ter beschikking. Onze taxichauffeur is de hele dag uw gastheer en rijdt u naar alle locaties. Hij kleedt zich natuurlijk voor de gelegenheid en heeft een mooi pak aan. Daarnaast is het ook mogelijk om een bloemstuk als versiering op de motorkap te plaatsen.

Taxi bellen 24/7 – snel een taxi

Heeft u snel een taxi in Alphen nodig? Bel dan met 013-2340222.

Taxi Reserveren

U kunt een taxi voor in Alphen reserveren via het formulier op onze website.

×