Taxi Kaatsheuvel

Taxi Kaatsheuvel Bel 013-2340222

Kaatsheuvel is een gezellig dorp in de provincie Noord-Brabant, Nederland, dat bekend staat om zijn nauwe band met de wereldberoemde Efteling, een van de oudste en meest geliefde pretparken ter wereld. Gelegen op slechts een steenworp afstand van Kaatsheuvel, biedt de Efteling een betoverende ervaring voor bezoekers van alle leeftijden met zijn sprookjesachtige attracties en adembenemende shows. Voor reizigers die vanuit Tilburg komen, biedt Taxi Ellen Tilburg een handige en betrouwbare transportoptie om gemakkelijk naar de Efteling te reizen, waardoor het verkennen van deze magische bestemming nog toegankelijker wordt.

Service staat bij Taxi Ellen hoog in het vaandel

Een taxirit met Taxi Ellen is niet zomaar een rit. Wij doen elke dag ons best om het onze klanten zo comfortabel mogelijk te maken. Wij maken gebruik van comfortabele luxe taxi’s. Voor grote groepen hebben we een taxibus (zelfs meerdere) tot onze beschikking. U heeft altijd een zeer ervaren taxichauffeur met een grote kennis van het wegennet. Zo garanderen we, dat u nooit teveel betaalt voor een taxi rit.

Aan de volgende punten besteden wij onder andere veel aandacht:

  • Op tijd zijn en komen zoals afgesproken
  • Transparante taxi tarieven
  • Klantervaring (helpen met de bagage, muziekkeuze, temperatuur in de taxi, indien nodig helpen met uitstappen)
  • Veiligheid en prettige rijstijl

  Taxi Kaatsheuvel Tilburg

  Taxi diensten

  BOB Taxi

  Wat is er leuker om een avondje uit te gaan en de Brabantse gezelligheid te ervaren? In Tilburg en omgeving en Tilburg Taxi Kaatsheuvel in geheel Noord-Brabant zijn er genoeg mogelijkheden om goed te stappen of om bijvoorbeeld met een groep naar een voetbalwedstrijd te gaan. Wat is er dan leuker dan met zijn allen een paar biertjes te drinken. Helaas gaan alcohol en vervoer niet goed samen. Reserveer daarom altijd een BOB Taxi bij Taxi Ellen Tilburg. Wij brengen u na afloop weer veilig en zonder brokken naar huis in Kaatsheuvel.

  Ziekenvervoer taxi

  Niemand gaat graag naar het ziekenhuis, maar soms moet het. Om gezondheidsredenen en mogelijke stress kan het verstandig zijn om met een taxi naar het ziekenhuis te gaan. Wij brengen u veilig naar het ziekenhuis. Eventueel rijden wij u na afloop van uw afspraak weer terug naar huis.

  Trouwvervoer

  Als u gaat trouwen en u bent bezig met het organiseren van deze heugelijke dag, dan moet u ook rekening houden met het trouwvervoer. U moet namelijk van huis richting gemeentehuis of een eventuele andere trouw locatie en misschien vervolgens naar de kerk. En tenslotte ook nog eens naar de feest locatie. Wij hebben luxe auto’s voor u ter beschikking. Onze taxichauffeur is de hele dag uw gastheer en rijdt u naar alle locaties. Hij kleedt zich natuurlijk voor de gelegenheid en heeft een mooi pak aan. Het is mogelijk om een bloemstuk als versiering op de motorkap te plaatsen.

  Taxi Kaatsheuvel naar elke Luchthaven

  Voor velen is vakantie vieren een van de leukste dingen van het jaar. Lekker een week of twee weken naar de zon, wie wil dat nu niet?. U moet echter eerst nog wel even naar de luchthaven. Taxi Ellen Tilburg brengt naar elk vliegveld in Nederland, Duitsland en België. Zo hoeft u geen parkeerkosten te betalen voor het stallen van uw auto bij de luchthaven. Ook rijdt u comfortabel richting vliegveld, zelfs al is dit midden in de nacht. Bestel daarom bij ons een airport taxi of taxibus. Wij brengen u met de airport taxi naar Eindhoven Airport of Luchthaven Schiphol of naar welk vliegveld u maar wilt.

  Personenvervoer

  Met onze taxi’s en taxibussen vervoeren wij op een comfortabele manier onze klanten in Tilburg en van en naar Tilburg. We komen echter met onze taxi’s in geheel Noord Brabant en ook geregeld in Kaatsheuvel. Wij brengen geregeld mensen naar bijvoorbeeld de Efteling in Kaatsheuvel. Wij rijden met onze taxi’s en taxibussen ook veel naar één van de vliegvelden die Nederland rijk is. Met een taxi naar Rotterdam Airport kan met Taxi Ellen heel comfortabel en zonder zorgen.

  Business Taxi

  Heeft u als bedrijf een zakelijke taxi voor directievervoer nodig? Dan staat Taxi Ellen Tilburg voor u klaar. Wij brengen en halen bijvoorbeeld veel personeel van het vliegveld zoals bijvoorbeeld Luchthaven Schiphol, Rotterdam Airport of Eindhoven Airport. Wij denken en kijken actief met u mee, hoe u eventueel kosten kunt besparen op uw reisbewegingen. Daarnaast reist u bij ons altijd zeer comfortabel. U kunt achterin de taxi goed doorwerken om bijvoorbeeld een vergadering voor te bereiden. Zo komt u uitgerust aan om bijvoorbeeld een klant binnen te halen of om ergens een presentatie te geven.

  Taxi bellen 24/7 – Snel Een Taxi

  Heeft u snel een Taxi van of naar Kaatsheuvel nodig? Bel Taxi Kaatsheuvel 013-2340222.

  Taxi Reserveren

  U kunt een taxi voor in Alphen reserveren via het formulier op onze website.

  ×