Met de taxi naar een festival of evenement in Tilburg en omgeving

De provincie Noord Brabant is een van de gezelligste provincies van Nederland. Zeker in de regio Tilburg zijn er het hele jaar volop festivals en evenementen, die het bezoeken meer dan waard zijn. In deze bijdrage geven wij een overzicht van de leukste evenementen en festivals in de regio Tilburg.

Groepsvervoer en BOB Taxi

Taxi Ellen Tilburg vervoert al ruim 15 jaar klanten met de taxi of met de taxibus in de regio Tilburg. Wij hebben daarom een grote stratenkennis opgebouwd. Daarnaast weten we elke leuke horeca gelegenheid, festival of evenement te vinden. Wil je ergens naar toe bijvoorbeeld naar een evenement of de Efteling, dan doe je dat vaak met een groep vrienden of met familie. Taxi Ellen Tilburg heeft daarom naast de taxi´s ook een taxibus beschikbaar. Ben je met 8, 10 of 12 personen? Dan brengen wij je met een taxibus naar het evenement of festival van je keuze. Daarbij zijn wij de BOB Taxi voor jullie. Alcoholische versnaperingen zijn dan geen probleem. Na afloop brengen we iedereen weer veilig naar huis. Het mooie van groepsvervoer is ook, dat als je met zijn 10’en in een taxibus zit, je de kosten voor het vervoer ook kunt delen. Een taxibus huren hoeft daarom helemaal niet duur te zijn. Daarnaast hebben wij een van de hoogste service niveaus in Tilburg en omgeving.

Festivals en evenementen 
 

1. Carnaval In Tilburg

Veel mensen kijken het hele jaar uit naar carnaval. Vooral onder de rivieren is dit het evenement van het jaar. Wat is er leuker om met zijn allen naar een leuke optocht te kijken en verkleed te zijn in de leukste en gekste kostuums. Vervolgens ga je met je vrienden op kroegentocht. Taxi Ellen Tilburg weet elke leuke horeca gelegenheid te vinden en brengt je er graag naar toe. Aan het einde van de nacht brengt Taxi Ellen je als BOB Taxi weer veilig thuis.

2. Tilburgse Kermis inclusief roze maandag

De kermis van Tilburg is de grootste kermis van Europa en vindt elk jaar in de zomer plaats. Er komen altijd ontzettend veel bezoekers. Vooral roze maandag is populair. Deze dag is vooral bedoeld voor de LHBTIQA plus community. In de gekste kostuums vieren de mensen in het roze de liefde. Dat is ontzettend leuk om een keer mee te maken. Taxi Ellen Tilburg kan u na afloop bijvoorbeeld afzetten bij Tilburg Centraal Station, zodat u met de trein richting huis kan.

3. Woo Hah Festival in de Beekse Bergen

Dit festival vond tot en met 2017 plaats in Tilburg. Vanaf 2018 vindt dit hip hop festival plaats in de Beekse Bergen. Inmiddels is het een driedaags festival, waarbij naast Hip Hop ook plaats is voor mode, sport en kunst. Er zijn bijvoorbeeld ook skate demonstraties en nog veel meer. Op het festival treden nationale en internationale artiesten op uit de hiphop- en urban scene. Het festival richt zich op verschillende sub genres  binnen de hiphop, waaronder trap, boom bap en grime. Woo Hah Festival staat bekend om zijn goede sfeer, sterke line-up en de diverse bezoekers. Het festival vindt meestal plaats in het eerste weekend van juli. Taxi Ellen Tilburg weet precies, waar je moet zijn en brengt je er graag heen.

4. Decibel Beekse bergen

Decibel Outdoor is een muziekfestival van drie dagen in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Tijdens het Decibel festival is de muziekstijl heel divers, maar zijn ze wel allemaal keihard. Denk bijvoorbeeld aan hardstyle, hardcore, early rave en uptempo. De beats en decibellen knallen hier door de speakers/boxen. Decibel Outdoor beschikt over meerdere podia met verschillende muziekstijlen en trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers. Naast muziek biedt het festival ook visuele en speciale effecten, vuurwerk en andere vormen van entertainment.

Decibel Outdoor wordt gehouden sinds 2002 en is uitgegroeid tot een van de grootste en populairste harddancefestivals ter wereld. Het wordt georganiseerd door het Nederlandse evenementenproductiebedrijf b2s en vindt meestal plaats in augustus. Taxi Ellen Tilburg brengt je er graag heen en haalt je ook weer op als dat de wens is.

5. Rebirth festival Haaren

Het REBiRTH Festival is bijzonder. Het is het eerste festival van het seizoen op 14, 15 en 16 april 2023. Het is echt ideaal om het festival seizoen mee te beginnen. Er wordt 2 dagen hardstyle muziek gedraaid. Er is een gave line-up, een pre party en een camping. De sfeer is altijd top. Taxi Ellen Tilburg brengt je graag van Tilburg naar Haaren, waar het festival plaatsvindt.
 

6. Intents festival Oisterwijk

Het Intens festival in Oisterwijk vindt plaats op 2, 3, en 4 juni 2023. Dit is weer zo’n juweeltje van een festival en een van de grootste festivals van Nederland. De focus ligt ook hier op de hardere muziekstijlen en je kan overnachten op de festival camping. Taxi Ellen brengt je vriendengroep graag met een taxibus van Tilburg naar Oisterwijk.

7. Draaimolen festival Tilburg

Het draaimolen festival is een iets kleiner festival, maar vindt al sinds 2012 plaats in Tilburg. Het draait met name om de elektronische muziek. Dit festival vindt plaats op 8 en 9 september 2023. Taxi Ellen brengt je ook hier weer graag naartoe met de taxibus.

8. Koningsdag Tilburg/Breda

Koningsdag is natuurlijk op 27 april. In Tilburg is het heel gezellig, maar in Breda is elk jaar 538 Koningsdag. Een festival met de bekendste Nederlandse artiesten en inmiddels een jaarlijkse traditie. Van Tilburg naar Breda is heel goed te doen met de taxibus. Reserveer nu al vast een taxibus voor je vrienden en jou.

Taxi festival, Tilburgse Kermis
Taxibus Tilburg, Carnaval Tilburg
Taxi Tilburg, Kermis Tilburg
Taxi festival, Tilburgse Kermis
×