Taxi Oosterhout

Taxi Oosterhout – Bel 013-2340222

Bent u in Oosterhout, Noord-Brabant en omgeving en heeft u een taxi nodig? Neem dan eens contact op met Taxi Ellen. Vanuit Oosterhout brengen wij u naar iedere stad of dorp in Noord Brabant zoals bijvoorbeeld Tilburg of Breda. Wij vervoeren u zelfs door heel Nederland. Bel daarom ons taxibedrijf of vul het formulier op onze website in. Wat uw bestemming ook is, wij brengen u daar naartoe in een comfortabele, luxe taxi. Wij gebruiken een mooie taxibus, als u bijvoorbeeld met een grotere groep mensen reist.

Taxi Oisterwijk
taxi Hilvarenbeek, Taxi Tilburg

Taxi Oosterhout

In heel Brabant staan ​​onze taxichauffeurs voor u klaar. Wij brengen u vanuit Oosterhout en omgeving naar elke bestemming, die u maar wenst. Er worden bij ons bijvoorbeeld veel taxiritten van Tilburg naar Oosterhout besteld en vice versa. Tilburg is namelijk een leuke stad om te shoppen of om uit te gaan. Een top 3!

1

Een dagje shoppen in het Dwaalgebied:  U kunt de talloze winkels afstruinen, zowel de grote als de kleine boetiekjes. Ook de grote winkelketens zijn goed vertegenwoordigd. Op zondag kunt u naar een lokale markt vol met kraampjes van de Tilburgse winkeliers.

2

LocHal: Vlak bij het station van Tilburg vindt u LocHal. LocHal is een hubspot van ondernemers, kunstenaars en studenten. Op deze locatie kunt u bijvoorbeeld interessante exposities volgen, presentaties bekijken en samen dingen creëren.

3

Dierenpark De Oliemeulen: De Oliemeulen is een prachtige dierentuin in Tilburg. Deze dierentuin is gevestigd in een mooie boerderij uit de 17e eeuw. De dierentuin heeft een olierosmolen in de boerderij, vandaar de naam. Hier bent u in de gelegenheid om meer dan 150 diersoorten zien en ontwerpen, waaronder vele reptielen, geleedpotigen en amfibieën. Ook vindt u hier vogels en zoogdieren zoals bijvoorbeeld katachtigen, papegaaien & roofvogels. Bent u geïnteresseerd in roofvogels? Ga dan zeker naar de roofvogelshow, waar u allerlei roofvogels van dichtbij kunt bewonderen.

Ook als u van een goede pot voetbal houdt, kan Taxi Ellen u en uw vrienden vanuit Oosterhout naar bijvoorbeeld een avondje NAC in Breda of een wedstrijd van PSV in Eindhoven brengen. Wij kunnen u ook vervoeren van Oosterhout naar Tilburg om een wedstrijd van Willem II bij te wonen. Zonder zorgen kunt u dan een biertje drinken tijdens de wedstrijd. Wij vervoeren u en uw vrienden natuurlijk ook weer veilig thuis met een van onze taxi’s of een taxibus.

Taxibus 

Speciale wensen kunt u doorgeven tijdens het inschrijven of het aanvragen van de taxirit. Wilt u bijvoorbeeld een taxibusje bestellen, dan is dat mogelijk. Bij Taxi Ellen weet u, dat u een privé taxi bij een betrouwbaar taxibedrijf bestelt. Uw bagage kunt u natuurlijk gratis meenemen.

Zakelijke taxi

Voor zakelijke afspraken of bijeenkomsten kunt u bij Taxi Ellen Tilburg een luxe taxi bestellen. Onze chauffeur haalt u in pak op met een luxe auto. Als echte 24/7 travel partner voorziet Taxi Ellen Tilburg uw organisatie van het totale pakket aan internationale zakenreizen. Tijdens de samenwerking focust Taxi Ellen Tilburg voortdurend op wat zakelijke mobiliteit extra oplevert voor uw bedrijf. Hierbij sturen wij constant op besparingen, productiviteit en tevredenheid.

Bij Taxi Ellen Oosterhout staat de klanttevredenheid op nr 1.

Taxi Ellen – BOB service

Maak gebruik van onze Bob service, als u een avondje wilt gaan stappen in Tilburg, Breda of Eindhoven.  Zo rijdt u weer op een veilige manier terug naar Oosterhout.

Betrouwbaar & comfortabel taxivervoer

Bent u op zoek naar snel, veilig en comfortabel vervoer in de regio Oosterhout? Taxi Ellen heeft het allemaal voor u. U kunt nu online boeken en u laten vervoeren door een chauffeur met kennis & ervaring. Al onze chauffeurs kennen bovendien de regio goed.

Airport taxi Ellen 

Met de taxi naar Eindhoven Airport, Rotterdam Airport of naar SchipholTaxi Ellen Oosterhout is 24 uur per dag en zeven dagen per week in te schakelen. Wij brengen u naar het vliegveld van uw keuze. Onze taxi tarieven zijn voordelig en wij zijn snel ter plekke. Als u onze taxi rit om wat voor reden dan ook niet meer nodig hebt, kunt u tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen.

Taxi Oosterhout naar elke Luchthaven zoals Schiphol & Eindhoven

Heeft u van Oosterhout een taxi naar Eindhoven Airport nodig? Of wilt u met de taxi van Oosterhout naar Schiphol Airport? Wij zijn altijd beschikbaar om u van en naar Eindhoven Airport of Schiphol te brengen. Ook kunnen wij u met onze airport taxi op Schiphol ophalen.

Afstanden

Oosterhout – Tilburg – 21,8 km – 34 minuten

Van Oosterhout naar Breda – 12,5 km – 14 minuten

Oosterhout – Eindhoven – 63,8 km – 48 minuten

Van Oosterhout naar Schiphol – 102,6 km – 1 uur en 7 minuten