Taxi Berkel-Enschot

Taxi Berkel-Enschot bij Taxi Ellen Tilburg: Ruim 15 jaar is Taxibedrijf Taxi Ellen al een begrip in de regio Tilburg. Wij vervoeren mensen per taxi van Tilburg naar Berkel-Enschot. Maar ook vanuit Berkel-Enschot rijden we bijvoorbeeld met een comfortabele taxi of taxibus naar Tilburg, Breda of Eindhoven. Eigenlijk rijden wij u overal waar u maar naar toe wilt.

Onze hoogwaardige Taxi service staat voor u klaar

Een taxirit met Taxi Ellen is niet zomaar een rit. Wij doen elke dag ons best om het onze klanten zo comfortabel mogelijk te maken. Wij maken gebruik van comfortabele luxe taxi’s. Voor grote groepen hebben we een taxibus (zelfs meerdere) tot onze beschikking. U heeft altijd een zeer ervaren taxichauffeur met een grote kennis van het wegennet. Bij Taxi Ellen kunt u er van op aan, dat we altijd de kortste en snelste weg kiezen. Op die wijze betaalt u nooit teveel voor een taxirit. Aan de volgende punten besteden wij onder andere veel aandacht:

  • Op tijd zijn en komen zoals afgesproken (Als airport taxi zijn we ruim op tijd op de luchthaven)
  • Transparante schappelijke prijzen
  • Klantervaringen (helpen met de bagage, muziekkeuze, temperatuur in de taxi, indien nodig helpen met uitstappen)
  • Veiligheid en prettige rijstijl

Taxi diensten

Airport taxi

Voor velen is vakantie vieren een van de leukste dingen van het jaar. Lekker een week of twee weken naar de zon, wie wil dat nu niet!. Veel mensen houden ervan! U moet echter eerst nog wel even naar de luchthaven. Taxi Ellen brengt naar elk vliegveld in Nederland, Duitsland en België. Zo hoeft u geen parkeerkosten te betalen voor het stallen van uw auto bij de luchthaven. Ook rijdt u comfortabel richting vliegveld, zelfs al is dit midden in de nacht. Bestel daarom bij ons een airport taxi of taxibus. Wij brengen u naar Eindhoven Airport of Luchthaven Schiphol of naar welk vliegveld u maar wilt.

Personenvervoer

Met onze taxi’s en taxibussen vervoeren wij op een comfortabele manier onze klanten in Tilburg en van en naar Tilburg. Wij rijden met onze taxi’s echter in geheel Noord Brabant en ook geregeld van en naar Berkel-Enschot. Wij brengen zeer geregeld mensen naar bijvoorbeeld de Efteling in Kaatsheuvel. Wij rijden met onze taxi’s en taxibussen ook veel naar één van de vliegvelden die Nederland rijk is. Met een taxi naar Eindhoven Airport kan met Taxi Ellen heel comfortabel en zonder zorgen.

Business Taxi

Heeft u als bedrijf een zakelijke taxi nodig? Directievervoer is bij Taxi Ellen in goede handen. Wij brengen en halen bijvoorbeeld veel personeel van het vliegveld zoals bijvoorbeeld Luchthaven Schiphol, Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport. Wij denken en kijken actief met u mee, hoe u eventueel kosten kunt besparen op uw reisbewegingen. Daarnaast reist u bij ons altijd zeer comfortabel. U kunt achterin de taxi goed doorwerken. Zo komt u uitgerust aan om bijvoorbeeld een klant binnen te halen, een vergadering bij te wonen of om ergens een presentatie te geven.

BOB Taxi

Wat is er leuker om een avondje uit te gaan en de Brabantse gezelligheid te ervaren? In Tilburg en omgeving en in geheel Noord-Brabant zijn er genoeg mogelijkheden om goed te stappen of om bijvoorbeeld met een groep naar een voetbalwedstrijd te gaan. Wat is er dan leuker dan met zijn allen een paar biertjes te drinken. Helaas gaan alcohol en vervoer niet goed samen. Reserveer daarom altijd een BOB Taxi bij Taxi Ellen. Wij brengen u na afloop weer veilig en zonder brokken met de taxi naar uw huis in Berkel-Enschot.

Ziekenvervoer taxi

Naar het ziekenhuis moeten is nooit leuk! Om gezondheidsredenen en mogelijke stress kan het verstandig zijn om met een taxi naar het ziekenhuis te gaan. Wij brengen u veilig naar het ziekenhuis. Eventueel rijden wij u na afloop van uw afspraak weer terug naar huis. Wist u dat ziekenvervoer onder bepaalde voorwaarden vergoed wordt door de ziektekostenverzekering.

Trouwvervoer

Als u gaat trouwen en u bent bezig met het organiseren van deze heugelijke dag, dan moet u ook rekening houden met het trouwvervoer. U moet namelijk van huis richting gemeentehuis of een eventuele andere trouw locatie en misschien vervolgens naar de kerk. En tenslotte ook nog eens naar de feest locatie. Wij hebben luxe auto’s voor u ter beschikking. Onze taxichauffeur is de hele dag uw gastheer en rijdt u naar alle locaties. Hij kleedt zich natuurlijk voor de gelegenheid en heeft een mooi pak aan. Het is mogelijk om een bloemstuk als versiering op de motorkap te plaatsen. Een ‘just married’ sticker op de achterruit behoort ook tot de mogelijkheden.

Taxi bellen 24/7 – snel een taxi

Heeft u snel een taxi in Berkel-Enschot nodig? Bel dan met 013-2340222.

Andere bestemmingen vanaf Tilburg

Taxi Reserveren

U kunt een taxi of taxibus van en of naar Berkel-Enschot reserveren via het formulier op onze website.

Hoe regel ik een Taxi?

Vlot en betrouwbaar een taxi regelen in Tilburg? Kies voor Taxi Ellen! 24/7 beschikbaar, professioneel vervoer. Boek eenvoudig online of bel nu voor een snelle en comfortabele rit.

Wat nodig voor Taxi?

Taxi Ellen biedt betrouwbare en comfortabele taxidiensten in Tilburg en omgeving. Profiteer van onze vriendelijke chauffeurs, scherpe tarieven en punctualiteit. Boek nu voor een zorgeloze reis!

×