Airport Taxi Tilburg

Met de taxi naar het vliegveld/airport met airport taxi Tilburg. De taxi’s van airport taxi Tilburg zijn snel, comfortabel, veilig en betrouwbaar. U reist met een professionele chauffeur in de laatste modellen luxe Mercedes Taxi’s die zijn uitgerust met de laatste technologieën en beste comfort.

Ten eerste houden wij niet alleen rekening met uw vluchtnummer, en checken wij de aankomst- en vertrektijden van uw vliegtuig, maar zorgen wij bij aankomst voor klantgericht onthaal (middels een bord dat uw naam vermeldt). Onze gediplomeerde chauffeur brengt u dan vervolgens naar bestemming van keuze.

Met de Airport Taxi Tilburg naar uw gewenste locatie

Met de airport taxi naar Schiphol, Eelde, Frankfurt of een ander bekend vliegveld? Taxi Ellen Tilburg brengt u voordelig en comfortabel naar het gewenste vliegveld. Bij ons kunt u plezierig en zonder stress aan uw reis beginnen. Zeker voor gezinnen en groepen mensen is het zeer comfortabel. U kunt relax zitten en alvast ontspannen voor uw vlucht. Naast dat u bij ons geheel uitgerust aankomt op uw bestemming, hanteren wij ook scherpe tarieven. Wij bieden voor 7 passagiers comfortabele stoelen aan zodat u achterin genoeg ruimte voor bagage/koffers heeft. Als u uw vluchtnummer doorgeeft voor de terugreis, zorgen wij ervoor dat er een chauffeur klaar staat bij het vliegveld zodat u zo snel mogelijk terug naar huis kunt.

Voordelen van de airport taxi Tilburg:

  • Geen parkeerkosten
  • Voor de (terminal) deur afgezet
  • Geen wachttijd

De taxichauffeurs van airport taxi Tilburg

Zoals hierboven al vermeld hebben wij alleen maar professionele taxi’s. Onze chauffeurs zijn gekwalificeerd en gespecialiseerd in zo comfortabel mogelijk de klant van A naar B te brengen. Zo worden onze chauffeurs aangenomen op het verzorgen van veiligheid (rijgedrag) en comfort.

Wenst u een beroep te doen op een van onze diensten? Neem gerust contact op met onze centrale via 013 234 0 222 of 06 33 842 801. Ook kunt u reserveren via onze reserveerpagina.

Tel:
013 – 234 0 222
06 – 33 8428 01

Whatsapp:
06 – 33 8428 01

E-mail:
ellentilburg@hotmail.com

Zakelijk:
KvK Nummer: 65786548
Bank: NL20INGB 0007335285

NEEM CONTACT OP