Airport Taxi Tilburg

Met de taxi naar het vliegveld met luchthaventaxi Tilburg . De taxi’s van Taxi Ellen Tilburg zijn snel, comfortabel, veilig en betrouwbaar. U reist met een professionele chauffeur in de laatste luxe Mercedes-modellen. Onze taxi’s zijn uitgerust met de laatste technologieën en beste comfort.

Airport Taxi Tilburg, Schiphol taxi Tilburg

Airport Taxi Tilburg, Schiphol taxi Tilburg

Schiphol taxi Tilburg

Ten eerste houden wij niet alleen rekening met uw vluchtnummer. Wij checken de aankomst- en vertrektijden van uw vliegtuig, Ten tweede zorgen wij bij aankomst voor een klantgericht onthaal; via een bord dat uw naam vermeldt. Onze gediplomeerde chauffeurs brengen u vervolgens naar uw bestemming.

Luchthaventaxi Tilburg

Met de luchthaventaxi naar Schiphol, Eelde, Frankfurt of een ander bekend vliegveld? Taxi Ellen Tilburg brengt u voordelig en comfortabel naar het gewenste vliegveld. Bij ons kunt u plezierig en zonder stress aan uw reis beginnen. Zeker voor gezinnen en groepen mensen is het zeer comfortabel om te reizen met taxi Ellen. U kunt comfortabel zitten en alvast ontspannen voor uw vlucht. Naast dat u bij ons geheel uitgerust aankomt op uw bestemming, hanteren wij ook scherpe tarieven. Wij bieden voor 9 tot 40 passagiers lekker zittende stoelen aan. Zo heeft u achterin genoeg ruimte heeft voor de koffers en overige bagage. Als u uw vluchtnummer doorgeeft voor de terugreis, zorgen wij ervoor, dat er een chauffeur klaar staat bij het vliegveld. Op deze wijze kunt u zo snel mogelijk terug naar huis met de Schiphol taxi van Taxi Ellen Tilburg.

Luchthaventaxi Tilburg voordelen:

  • Geen parkeerkosten
  • Voor de (terminal) deur afgezet
  • Geen wachttijd

De taxichauffeurs van Taxi Ellen

Zoals wij hierboven al vermeld hebben, beschikken wij alleen maar over professionele taxi’s. Onze chauffeurs zijn gekwalificeerd en gespecialiseerd in zo comfortabel mogelijk de klant van A naar B te brengen. Zo worden onze chauffeurs aangenomen op het verzorgen van veiligheid (rijgedrag) en comfort.

Taxi Centrale Tilburg

Wenst u een beroep te doen op een van onze diensten? Neem gerust contact op met onze centrale via 013-2340222 of 06-33842801. Ook kunt u reserveren via onze reserveerpagina .

Tel: 013 – 234 0222
Mobiel: 06 – 33 8428 01

Whatsapp: 06 – 33 8428 01

E-mail: ellentilburg@hotmail.com

Zakelijk:
KvK nummer: 65786548
Bank: NL20INGB 0007335285 [/ vc_column_text]

Taxi Tilburg, Tilburg Taxi, taxibus Tilburg, Taxibedrijf Tilburg
NEEM CONTACT OP [/ vc_column] [/ vc_row]