Airportservice

Taxi naar Vliegveld/ Airport, Taxi Ellen. 

Snel, comfortabel, veilig en betrouwbaar naar het vliegveld met Taxi Ellen. U reist met een professionele chauffeur in de laatste modellen luxe Mercedes Taxi’s.

Ten eerste houden wij niet alleen rekening met uw vluchtnummer, en checken wij de aankomst- en vertrektijden van uw vliegtuig, maar zorgen wij bij aankomst voor klantgericht onthaal (middels een bord dat uw naam vermeldt).

Onze gediplomeerde chauffeur brengt U dan vervolgens naar bestemming van keuze.

Wenst U een beroep te doen op een van onze diensten? Neem gerust contact op met onze centrale via 013-234 0 222.

Met de taxi naar Schiphol, Eelde, Frankfurt of een ander bekend vliegveld? Taxi Ellen Tilburg brengt u voordelig en comfortabel naar het gewenste vliegveld. Bij ons kunt u plezierig en zonder stress aan uw reis beginnen. Zeker voor gezinnen en groepen mensen is het zeer comfortabel. U kunt relax zitten en alvast ontspannen voor uw vlucht. Naast dat u bij ons geheel uitgerust aankomt op uw bestemming, hanteren wij ook scherpe tarieven. Wij bieden voor 7 passagiers comfortabele stoelen aan zodat u achterin genoeg ruimte voor bagage/ koffers heeft. Als u uw vluchtnummer doorgeeft voor de terugreis, zorgen wij ervoor dat er een chauffeur klaar staat bij het vliegveld zodat u zo snel mogelijk terug naar huis kunt.

Tel:
013 – 234 0 222
06 – 33 8428 01

Whatsapp:
06 – 33 8428 01

E-mail:
ellentilburg@hotmail.com

Zakelijk:
KvK Nummer: 65786548
Bank: NL20INGB 0007335285

NEEM CONTACT OP