Met een taxibusje door Tilburg reizen

Reizen of naar een festival of evenement gaan, doe je vaak met een groep mensen. Voor groepsvervoer heeft Taxi Ellen Tilburg dan ook een taxibusje beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld een taxibus voor 8 personen of een taxibus voor 12 personen bestellen. In deze bijdrage schetsen wij een aantal situaties waarin u een taxibusje in Tilburg en omgeving nodig zou kunnen hebben.

1. De Efteling

Een van de grootste attracties ligt vlakbij Tilburg, namelijk De Efteling. Elk jaar bezoeken miljoenen mensen dit pretpark. Mocht je niet met de auto willen of kunnen, dan ben je afhankelijk van het openbaar vervoer. Vrij geregeld brengen wij groepen (jongeren) vanaf Tilburg Centraal Station met de taxibus naar De Efteling in Kaatsheuvel en aan het eind van de dag weer terug naar Tilburg Centraal Station. Het voordelen van het inhuren van een taxibusje is, dat je de kosten met meerdere personen kunt delen. Uiteindelijk valt de prijs voor het taxibusje dan rezuze mee.

2. Willem II

In Tilburg hebben we een betaald voetbalclub Willem II. Ze doen het op dit moment niet zo goed. Ze staan in de middenmoot van de eerste divisie. Toch vervoeren wij geregeld groepen uit Tilburg en omgeving naar het stadion. Het is wel zo gezellig om met een groep mensen in een taxibusje naar de wedstrijd te reizen. Dit stelt ook iedereen in staat om tijdens de wedstrijd een paar biertjes te drinken. Na de wedstrijd rijden wij iedereen weer veilig naar huis.

3. Op vakantie met het vliegtuig

Wat is er leuker dan op vakantie gaan! Op vakantie gaan doe je meestal met je familie of met je vrienden. Het is handiger om met een taxibusje naar het vliegveld te reizen. In een taxibus is er voldoende ruimte voor al je reisgenoten en hun bagage. Een taxibus is de ideale manier om bijvoorbeeld naar Luchthaven Schiphol te reizen.

4. Kroegentocht in Tilburg

In Noord Brabant heb je twee steden, waar je ontzettend leuk kan uitgaan en dat zijn Tilburg en Breda. Wat is er nu leuker dan een kroegentocht te houden met vrienden en vriendinnen. Volgens Trip Advisor zijn er ontzettend veel leuke cafe’s in Tilburg. De volgende cafe’s hebben een beoordeling van 4 sterren of meer: Burgermeester Jansen, Locals, Stadscafe De Spaarbank, Bruin Eeetcafe bij Dorus, Beans and Bites, Buutvrij, Berlijn Cafe, ‘t Elfde Gebod, Mr Morris, De Tijd, Pig and Rye, Cafe de Troubadour, Cafe Jacks, Cafe Tribunaal Tilburg. Wil je door feesten tot het einde van de nacht? Dan zijn de volgende gelegenheden misschien wat voor jou of voor jullie: Stadsbrouwerij 013, Ruby’s Irish Pub, Cafe Weemoed, Club Smederij of Little Devil en Cafe Philip. 

Met alcohol achter het stuur is echter een slecht idee. Huur daarom een taxibusje in om iedereen weer veilig zonder kleurscheuren naar huis te brengen. Wel zo veilig toch.

taxibusje Tilburg, taxibus 8 personen, taxibus 12 personen
WIllem II Tilburg, Taxibus Tilburg