Taxi Kaatsheuvel Tilburg

Met de taxi van Kaatsheuvel naar Tilburg of andersom. 9 van de 10 mensen weet dan, dat dit gaat om taxivervoer naar de Efteling. Een dagje uit samen met het gezin of met vrienden of vriendinnen naar de Efteling is waarschijnlijk het meest gemaakte uitje in Nederland. Woon je in Nederland? Dan is een leuke dag in de Efteling tijdens de vakantie of in het weekend een must. De Efteling heeft voor elk wat wils. Met de hele familie het sprookjesbos in of samen met vrienden meerdere ritjes in de achtbanen of in het schip, het kan allemaal. Je hebt gewoon een fantastisch leuke dag in De Efteling.

Geen taxi maar een achtbaan

De Efteling is een populair themapark in Nederland en heeft verschillende achtbanen, ook wel achtbanen genoemd in het Nederlands. Dit zijn de belangrijkste:

Baron 1898 – Deze coaster heeft een hoogteverschil van 37,5 meter en een topsnelheid van 90 km/u. Het heeft als thema een goudmijn en het verhaal draait om een ​​groep mijnwerkers die op zoek zijn naar avontuur.

Joris en de Draak – Dit is een race houten achtbaan waar twee treinen het tegen elkaar opnemen op twee parallelle sporen. De coaster heeft als thema een legendarisch gevecht tussen Joris en een draak en bereikt een topsnelheid van 75 km/u.

Python – Deze achtbaan is een van de oudste in het park, maar blijft een favoriet onder bezoekers. Hij beschikt over verschillende inversies en bereikt een topsnelheid van 85 km/u. De achtbaan heeft als thema een slang.

Vogel Rok – Deze indoor achtbaan neemt rijders mee op een reis door een mystieke wereld vol vuur- en watereffecten. De coaster haalt een topsnelheid van 75 km/u en beschikt over meerdere inversies.

Max & Moritz – Deze familieachtbaan heeft twee parallelle banen waar rijders verschillende dalen en bochten ervaren. De onderzetter heeft als thema een beroemd Duits kinderverhaal.

Over het algemeen biedt de Efteling een grote verscheidenheid aan achtbanen voor alle leeftijden en spanningsniveaus. Als je in de achtbanen in de Efteling hebt gezeten, dan is een taxi rit met een taxi van Taxi Ellen Tilburg super comfortabel. 

Met de taxi naar Kaatsheuvel of naar Tilburg Centraal Station

Niet iedereen heeft een auto, maar weet u dat u ook met het openbaar vervoer bij De Efteling kunt komen. U kunt bijvoorbeeld de trein pakken naar Tilburg en daar uit stappen op Tilburg Centraal Station. Vervolgens kunt u een taxi of taxibus pakken naar Kaatsheuvel. Wij brengen u naar de ingang van De Efteling. Aan het einde van de leuke dag kunnen we u ook weer van De Efteling naar Tilburg Centraal Station brengen. Daar kunt u weer de trein pakken en veilig naar huis. De afstand tussen de Efteling en het centraal station van Tilburg is ongeveer 20 kilometer. Met de taxi duurt het afhankelijk van het verkeer ongeveer 20 tot 30 minuten om deze afstand af te leggen. 

Taxi Ellen Tilburg

Taxi Ellen is een taxibedrijf uit Tilburg met meer dan 15 jaar ervaring. Wij zijn zeer bekend in Tilburg en omgeving. Daarbij vervoeren wij zelfs op regelmatige basis passagiers door heel Noord Brabant. De taxirit van Tilburg Centraal Station naar De Efteling in Kaatsheuvel hebben wij dan ook al honderden keren gereden.

Taxi Reserveren

Bij Taxi Ellen Tilburg kunt u via de website een taxi reserveren. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer tel:+31132340222 of whatsappen.

 

 

Taxi Kaatsheuvel Tilburg