Taxi Kaatsheuvel Tilburg

Met de taxi van Kaatsheuvel naar Tilburg of andersom. 9 van de 10 mensen weet dan, dat dit gaat om taxivervoer naar de Efteling. Een dagje uit samen met het gezin of met vrienden of vriendinnen naar de Efteling is waarschijnlijk het meest gemaakte uitje in Nederland. Woon je in Nederland? Dan is een leuke dag in de Efteling tijdens de vakantie of in het weekend een must. De Efteling heeft voor elk wat wils. Met de hele familie het sprookjesbos in of samen met vrienden meerdere ritjes in de achtbanen of in het schip, het kan allemaal. Je hebt gewoon een fantastisch leuke dag in De Efteling.

Met de taxi naar Kaatsheuvel of naar Tilburg Centraal Station

Niet iedereen heeft een auto, maar weet u dat u ook met het openbaar vervoer bij De Efteling kunt komen. U kunt bijvoorbeeld de trein pakken naar Tilburg en daar uit stappen op Tilburg Centraal Station. Vervolgens kunt u een taxi pakken naar Kaatsheuvel. Wij brengen u naar de ingang van De Efteling. Aan het einde van de leuke dag kunnen we u ook weer van De Efteling naar Tilburg Centraal Station brengen. Daar kunt u weer de trein pakken en veilig naar huis.

Taxi Ellen Tilburg

Taxi Ellen is een taxibedrijf uit Tilburg met meer dan 15 jaar ervaring. Wij zijn zeer bekend in Tilburg en omgeving. Daarbij vervoeren wij zelfs op regelmatige basis passagiers door heel Noord Brabant. De taxirit van Tilburg Centraal Station naar De Efteling in Kaatsheuvel hebben wij dan ook al honderden keren gereden.

Taxi Reserveren

Bij Taxi Ellen kunt u via de website een taxi reserveren. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer tel:+31132340222 of whatsappen.

 

 

Taxi Kaatsheuvel Tilburg