Schiphol Taxi Tilburg

Met de taxi vanuit regio Tilburg richting Schiphol, wie wil dat nu niet! Als je naar Schiphol moet, dan betekent dat in 9 van de 10 gevallen, dat je op vakantie gaat. Op vakantie gaan is natuurlijk heel erg leuk. Het reizen naar de vakantiebestemming is normaal gesproken het minst leuke maar meest vermoeiende onderdeel van een vakantie. Bij Taxi Ellen proberen we iedereen, die gebruik wil maken van onze Schiphol Taxi een comfortabel begin van de reis aan te bieden. In deze blog post vertellen wij meer over onze dienstverlening en wat u moet weten, als u naar Schiphol moet reizen.

Afstand Tilburg naar Schiphol

De afstand tussen Tilburg en Schiphol is een goede 100 kilometer. U moet er dus rekening mee houden, dat het een goed uur rijden is om bij Schiphol Amsterdam aan te komen. Taxi Ellen haalt u daarom vroeg op en zorgen ervoor, dat u ruimschoots op tijd bij de luchthaven aankomt. Te laat komen is echt uit den boze. Zonder stress begint u dus aan uw reis richting uw vakantieadres.

Taxi reserveren

Het meest prettige voor u en eigenlijk ook voor ons is om tijdig een taxi te reserveren. In principe kan dat een dag van te voren zijn. Helemaal perfect zou een week van te voren zijn. Het kan echter op elk moment. U kunt voor een taxi bellen via tel 013-2340222 Ook kunt u een taxi bestellen via Whatsapp. Tot slot kunt u ook een taxi 24/7 naar Schiphol reserveren via onze website.

Taxibus Schiphol

Meestal gaat u niet alleen op reis, maar met 2 of meerdere personen. Daarnaast heeft u waarschijnlijk ook nog de nodige bagage bij u. Indien dat het geval is, kunt u bij Taxi Ellen Tilburg een taxibus reserveren om naar Schiphol te reizen.

Van Schiphol weer terug naar Tilburg

Op een gegeven moment is een vakantie helaas weer voorbij en komt u terug naar huis. U heeft dan natuurlijk weer vervoer nodig van Schiphol terug naar de regio Tilburg. Ook deze taxi rit kunt u weer bij ons bestellen. Dat kunt u direct doen als u de taxi voor de heenweg boekt, maar u kunt de terugweg ook pas boeken als u nog op vakantie bent. Het is belangrijk om uw vluchtnummer door te geven. Wij kunnen uw vlucht dan scherp in de gaten houden. Mocht er vertraging optreden? Dan passen wij ons schema aan en zijn wij op de luchthaven als uw vliegtuig landt. Zo hoeft u niet op uw vervoer te wachten als u vermoeid bent en snel naar huis wilt.

7 redenen om met de taxi of taxibus naar Schiphol te reizen

  • Reizen in een luxe comfortabele taxi of taxibus
  • Geen parkeerkosten bij Schiphol
  • Niet de stress, dat u te laat aankomt op Schiphol
  • Voor onze taxichauffeurs is rijden ontspannend. U laten rijden is stress verlagend
  • U hoeft niet het openbaar vervoer in
  • Onze taxi vervoert u van deur tot deur
  • Onze taxichauffeur helpt u met de koffers

Andere luchthavens waar we naar toe rijden

 

 

 

 

 

 

Schiphol Taxi Tilburg, Airport Taxi Tilburg